DuList IN

Svibanj u Revelinu: Stižu dva svjetski poznata DJ-a

shaquille oneal revelin317

Svibanj u Revelinu obilježit će dolazak svjetski poznatih DJ-eva: EDX i OFFAIAH. U petak, 19. svibnja na pozornici Revelina nastupit će britanski producent OFFAIAH poznat po svom house i tech house zvuku te singlovima za izdavačku kuću Defected. Već idućeg vikenda, 26. svibnja, dolazi švicarski producent EDX, vlasnik poznate izdavačke kuće Sirup Music koji je prije tri godine bio nominiran za Grammyja. Ulaznice su dostupne na web stranici Revelina, a vrata kluba otvaraju se u 22:30 sati.

Michael Woods, poznat pod umjetničkim imenom OFFAIAH, 2016. godine objavio je singl ‘Trouble’ koji je ubrzo postao najslušaniji dance single na glazbenim ljestvicama. Nakon što se oporavio od helikopterske nesreće 2017. godine, OFFAIAH se vratio u punoj snazi te je već godinu nakon objavio debitantsko izdanje za Defected Records pod imenom ‘Work It Out’. Ubrzo nakon uslijedili su novi singlovi za navedenu popuarnu izdavačku kuću elektroničke glazbe, poput ‘Push Pull’, ‘Somewhere Special’ te ‘Soldier’ koja je bila najslušanija pjesma na Beatport House Chart-u nekoliko tjedana, a potom i ‘Private Show’ u kojoj se pojavljuje vokal Cat Connorsa. OFFAIAH je tijekom proteklih pet godina postao traženo lice na poznatim festivalima i klubovima diljem svijeta, poput EDC USA, Defected Croatia, Ushuaia na Ibizi, Printworks, Warehouse Project UK i mnogih drugih.

Maurizio Coaella poznat pod umjetničkim imenom EDX, švicarski je DJ i producent koji je na sceni skoro trideset godina, a najpoznatiji je po svojoj izdavačkoj kući Sirup Music koja već dva desetljeća objavljuje izdanja najpopularnijih zvijezda elektroničke glazbe, poput Aviciija, Armina van Buurena, Steve Angella, Tiësta i brojnih drugih. Tijekom godina sklopio je partnerstva s Enormous Tunes te radio na izdanjima s ‘Helvetic Nerds’ timom u kojemu je i Nora En Pure, Daniel Portman, Croatia Squad i Sons of Maria. EDX-ova diskografija sastoji se od brojnih singlova i remikseva originalne produkcije koji su osvojili top ljestvice te broje stotine milijuna streamova na raznim platformama iz svih zemalja svijeta. Njegova radijska emisija ‘NoXcuses’ s iHeart radija (prijašnjeg SiriusXM’s Electric Area) trenutno se emitira u više od četrdeset zemalja po dva puta tjedno, a zbog velikog broja fanova Maurizio je nastupio u najboljim klubovima, poput Space Ibiza, Privilege Ibiza i Wynn Las Vegas te na festivalima diljem svijeta.

Osim navedenih, u klubu će ovog ljeta nastupiti neki od najpoznatijih imena na sceni, poput Dipla, Shaquille O’Neala, Vintage Culturea, Johna Summita, ZHU-a i brojnih drugih. Više informacija o samom programu nalazi se na web stranici i društvenim mrežama Revelina.

Foto: Culture Club Revelin/Suzy Paylan 

Pročitajte još

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist