Aktualno

SVI U GOSPINO POLJE Košarkaši Dubrovnika dočekuju Dubravu!

SVI U GOSPINO POLJE Košarkaši Dubrovnika dočekuju Dubravu!

Košarkaši Dubrovnika od 17 sati u Gospinom polju u sklopu 18. kola FAVBET premijer lige dočekuju zagrebačku Dubravu.

Nakon 17 kola, Dubrovnik je i dalje na šestom mjestu tablice s omjerom osam pobjeda i devet poraza, dok je Dubrava uoči ovog susreta na devetom mjestu (omjer 6-11). Nakon poraza kod Dinama, Dubrovnik ima priliku za pobjedu pred domaćom publikom.

No, neće biti lako. I dalje se mučimo s ozljedama, pa nam vaša podrška itekako treba u ovom susretu. Valja istaknuti kako je u prvoj međusobnoj utakmici ove sezone, Dubrovnik upisao pobjedu u Dubravi, nakon drame u produžecima završilo je 74-78, navode iz kluba.

Važna i zahtjevna utakmica u nezgodnom momentu, jer muku mučimo s ozljedama unutar ekipe. Već dva tjedna se ne možemo skupiti da nas ima 10 na treningu. Svaka čast našem fiziju Zoraniću, koji sve radi da ih osposobi za utakmicu. Dubrava igra dobro u zadnje vrijeme, skup iskustva i mladosti, predvođena Vragovićem i Ročakom. Pobijedili smo ih u prvoj utakmici i sigurno će doći u Dubrovnik sa željom da nam se revanširaju. Moramo biti kompaktni, prvenstveno u obrani, s puno energije. Uz jedno zajedništvo i podršku naših navijača, probat ćemo doći do nove pobjede – utakmicu je najavio trener Dubrovnika Ivan Perinčić.

Očekuje nas zahtjevna utakmica protiv Dubrave, koja je dosta podigla razinu igre u odnosu na prvu međusobnu utakmicu. Najvažnije će biti zaustaviti njihovu tranziciju i limitirati Ročaka i Vragovića na nizak postotak šuta. Iako imamo određenih problema s ozljedama, dat ćemo sve od sebe u obrani domaćeg terena – istaknuo je kapetan Ivan Vodopija.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist