Vaše vijesti

SUGRAĐANKA O ZMIJAMA U GRADU ‘Samo sam molila Boga da nijedna ne zagmiže’

Nekome je možda bilo zanimljivo, no našoj čitateljici (čiji su podaci poznati redakciji) u subotu navečer nije bilo drago ispijati piće i biti u blizini zmija koje je nosila jedna ženska osoba.

-Samo sam molila Boga da nijedna ne zagmiže. A stojim cijela naježena. Sve imam osjećaj da mi je tu negdje na nozi. Zalijepila joj se bila i za stolicu. I nije se mogla odlijepiti. Kao odmara, sat vremena. Pa tražili ulje da je dignu. Kad me pitala hoću li je pomaziti, rekla sam samo da pazi da ne zagmiže po podu. Ne bih je dirnula za sve pare ovog svijeta. Grad je sigurno u sve upućen, kažu svi da šeta danima. Bilo je dosta onih koji su se slikavali i mazili zmije – istaknula je.

Inače, navodno se radi o kućnom ljubimcu. No, poslali smo upit Gradu Dubrovniku, kao i Odsjeku za komunalno redarstvo o tome jesu li upoznati s situacijom, ali i je li navedeno dopustivo.

Pročitajte još

MARKO MUJAN Podvala prometnog izoliranja ‘Dubrovačke Regije’ koja ne pije vodu

Dulist

Nisu samo gužve po gradu, nego i na graničnim prijelazima

Dulist

UDRUGA DIVLJA LIGA VATERPOLO ‘Odvaljena oznaka kupališta Biskupija’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija