Sport

[FOTO] Stolnoteniska reprezentacija porazila Austriju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Dubrovnik je domaćin kvalifikacijske utakmice Hrvatska-Austrija za Europsko prvenstvo u stolnom tenisu, koja se u srijedu popodne odigravala u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Hrvatska reprezentacija u drugom susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo slavila je nad Austrijom s 3:2.
– S ovom pobjedom napravljen je ogroman korak prema plasmanu na Euro. Trenutno smo prvi u skupini s 2-0, Austrija ima 1-1, dok je Španjolska na 0-2. Još nam predstoje susreti sa Španjolskom kod kuće i Austrijom u gostima – ističu iz Hrvatskog stolnoteniskog saveza
U nastavku donosimo rezultate:
Hrvatska – Austrija 3:2
Gaćina – Levenko 0:3 (-11, -8, -7)
Pucar – Habesohn 2:3 (2, 7, -5, -8, -4)
Zeljko – Serdaroglu 3:0 (8, 5, 9)
Gaćina – Habesohn 3:0 (6, 9, 9)
Pucar – Levenko 3:0 (6, 6, 4)
Utakmici su nazočili i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić, a utakmici je prethodilo uručenje priznanja Marinku Matuloviću, dugogodišnjem predsjedniku STK Libertas Marinkolor i dopredsjedniku Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Priznanje za dugogodišnji rad i značajan doprinos hrvatskom stolnom tenisu Matuloviću su uručili Zoran Primorac, predsjednik HSTS-a i Renato Čengić, direktor HSTS Hrvatski stolnoteniski savez. 
Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist