Sport

[FOTO] Stolnoteniska reprezentacija porazila Austriju u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Dubrovnik je domaćin kvalifikacijske utakmice Hrvatska-Austrija za Europsko prvenstvo u stolnom tenisu, koja se u srijedu popodne odigravala u Sportskoj dvorani u Gospinom polju. Hrvatska reprezentacija u drugom susretu kvalifikacija za Europsko prvenstvo slavila je nad Austrijom s 3:2.
– S ovom pobjedom napravljen je ogroman korak prema plasmanu na Euro. Trenutno smo prvi u skupini s 2-0, Austrija ima 1-1, dok je Španjolska na 0-2. Još nam predstoje susreti sa Španjolskom kod kuće i Austrijom u gostima – ističu iz Hrvatskog stolnoteniskog saveza
U nastavku donosimo rezultate:
Hrvatska – Austrija 3:2
Gaćina – Levenko 0:3 (-11, -8, -7)
Pucar – Habesohn 2:3 (2, 7, -5, -8, -4)
Zeljko – Serdaroglu 3:0 (8, 5, 9)
Gaćina – Habesohn 3:0 (6, 9, 9)
Pucar – Levenko 3:0 (6, 6, 4)
Utakmici su nazočili i gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživo Brčić, a utakmici je prethodilo uručenje priznanja Marinku Matuloviću, dugogodišnjem predsjedniku STK Libertas Marinkolor i dopredsjedniku Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Priznanje za dugogodišnji rad i značajan doprinos hrvatskom stolnom tenisu Matuloviću su uručili Zoran Primorac, predsjednik HSTS-a i Renato Čengić, direktor HSTS Hrvatski stolnoteniski savez. 
Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

Dubrovnik je spreman za EURO2024, gdje vi pratite utakmicu?

Dulist

Branimir Herceg novo Jugovo pojačanje, Rino Burić produžio ugovor

Dulist

Gradonačelnik čestitao Atletskom klubu Dubrovnik na osvajanju 14 medalja

Dulist