DuList IN

Što donosi novi kino program? Pogledajte!

kino program

U novom kino tjednom programu očekuje vas…

Dugoočekivani nastavak Oscarom nagrađenog filma “Joker” iz 2019. od četvrtka, 3. listopada stiže i u dubrovačko kino Slobodu. “Joker: Ludilo za dvoje” redatelja i producenta Todda Phillipsa ponovno predstavlja Joaquina Phoenixa u njegovoj Oscarom nagrađenoj dvostrukoj ulozi Arthura Flecka/Jokera, uz dobitnicu Oscara Lady Gagu (“Zvijezda je rođena”). Film prati Arthura Flecka koji je institucionaliziran u Arkhamu i čeka suđenje za svoje zločine kao Joker. Dok se bori sa svojim dvostrukim identitetom, Arthur ne samo da otkriva pravu ljubav, već i glazbu koja je oduvijek bila u njemu. U filmu također glume Brendan Gleeson (“Duhovi otoka”) i Catherine Keener (“Bježi!”, “Capote”), uz Zazie Beetz, koja ponavlja svoju ulogu iz filma “Joker”.

Novi film Oscarovca Danisa Tanovića “Nakon ljeta” na rasporedu je također od četvrtka, 3.istopada u Dvorani Visia. Ova opuštena i zabavna priča otvorila je ovogodišnji Sarajevo film festival i pobrala ovacije publike. Glavna protagonistica Maja dolazi na dalmatinski otok dokazati kako joj je pokojni brodski kapetan Jakša bio otac, a prikupiti svoj dio nasljedstva za kojeg smatra da je njezin bit će joj još teže jer mu je nezakonita kćer. U svojoj misiji Maja je morala angažirati odvjetnicu, no proces će trajati duže od zamišljenog i odlučuje ostati u pitoresknom gradiću dok se stvari ne riješe. Glavne uloge tumače Anja Matković, Uliks Fehmiu, Goran Navojec, Marija Škaričić..

Novi kino tjedan donosi i briljantan triler “Genijalna prevara” koji prati grupu srednjoškolaca u realizaciji njihovog plana za prepisivanje na ispitima. Glavna junakinja, Lynn, izuzetno inteligentna učenica, koristi svoje sposobnosti kako bi pomogla bogatim učenicima da varaju na prijemnim ispitima, a sve to u zamjenu za novac. Kako se njihova operacija širi, plan postaje sve složeniji i rizičniji.

Banner 300x250 DU 1

Od repiznih naslova još možete pogledati film Rajka Grlića koji je otvorio ovogodišnji Pulski filmski festival, “Svemu dođe kraj”, mlađa publika “Malu gangstericu”, a za najmlađu publiku na programu je novi naslov, animirana avantura “Male šape na velikom putovanju”.

Detaljan raspored projekcija pogledajte ovdje.

Pročitajte još

ODGOĐENO Današnji razgovor s Mihovilom Španjom u CDMOD-u neće se održati

Dulist.hr

FOODRAVANJE Pogledajte bogat program Street Food Festivala u Lazaretima

Dulist

Najtrofejniji hrvatski paraolimpijac Mihovil Španja dolazi u CDMOD!

Dulist