Sport

STIŽE RED BULL SIDRUN Dubrovčani idu po četvrtu pobjedu

STIŽE RED BULL SIDRUN Dubrovčani idu po četvrtu pobjedu

Prije tri godine vaterpolo koncept 3 na 3 u kojem utakmice traju najviše po 10 minuta napravio je svoju prvu turneju po obali Jadrana, posjetivši, naravno, kolijevku vaterpola – Dubrovnik, a u njemu je održano i prvo veliko finale turnira. Red Bull Sidrun u prve je tri godine obišao nekoliko hrvatskih obalnih gradova i okupio nekoliko stotina vaterpolista amatera, koji su se borili za naslov prvaka ovog dinamičnog vaterpolo turnira, no sva tri puta trofej je otišao u ruke Dubrovčana.

Ove godine turnir je ponovno spreman za svoju četvrtu po redu turneju, a dubrovačke Danče ugostit će ga 23. kolovoza. Nakon apsolutne vladavine Dubrovčana u ovom turniru, pitanje je hoće li četvrtu godinu netko uspjeti odnijeti trofej iz Dubrovnika ili će grad sv. Vlaha i dalje držati titulu najmoćnijeg vaterpolo grada, ističu organizatori.

Red Bull Sidrun u ovoj sezoni obići će Volosko, Dubrovnik, Split i Šibenik, a veliko finale pobjedničkih ekipa iz kvalifikacija, kao i stranih ekipa održat će se 3. rujna u Šibeniku.

Sve informacije o turniru, kao i prijave, za koje je ostalo još malo vremena dostupne su OVDJE.

Kalendar:
21. kolovoza – Volosko
23. kolovoza – Dubrovnik
24. kolovoza – Split
2. rujna – Šibenik
3. rujna – Šibenik FINALE

Pročitajte još

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist