Sport

Sharksi organiziraju humanitarni turnir, sav prihod ide Domu za djecu Maslina

Sharksi organiziraju humanitarni turnir, sav prihod ide Domu za djecu Maslina

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks organizira prvi humanitarni flag football turnir ‘Božić sa Sharksima’ koji će se održati u nedjelju, 19. prosinca s početkom u 10 sati na velikom terenu u Gospinom polju.

-U ovo, najljepše doba godine, uvijek se sjetimo onih kojima je pomoć najpotrebnija. Tako smo, u suradnji s udrugom DUMAM-e (Mame iz Dubrovnika i okolice) odlučili da će svi prihodi od ovogodišnjeg turnira biti donirani Domu za nezbrinutu djecu ‘Maslina’ – ističu organizatori.

Cijene ulaznica su 30 kuna za odrasle i 10 kuna za djecu, a još jednom napominjemo kako se sav prihod od ulaznica donira Domu „Maslina“.

Na turniru gostuje ekipa naših dragih prijatelja, Kruna iz Kraljeva, a sa Sharksima će odigrati utakmicu za uzraste mlađe od 15 godina. Uslijedit će dvije revijalne utakmice između svih naraštaja oba kluba. Na turniru posjetitelje očekuje i PUNT natjecanje s nagradama za prva tri mjesta, kao i lutrija u kojoj automatski sudjelujete kupnjom ulaznice za utakmicu.

Na događaju će svi moći uživati i u točenoj craft pivi iz naše DBC (Dubrovnik beer company) kao i u pivskom gulašu i pulled pork sendvičima, a sve će se služiti s adventske kućice kraj terena! Sve cijene hrane i pića bit će simbolične, a sav prihod, kao i od ulaznica za utakmicu, donirat ćemo Domu ‘Maslina’.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist