Sport

SENIORSKO PRVENSTVO Stjepo Roko srebrni, Josip Bulić, Anđela Violić i Leon Đapić u grad donose bronce

SENIORSKO PRVENSTVO Stjepo Roko srebrni, Josip Bulić, Anđela Violić i Leon Đapić u grad donose bronce

Osim još jednog odličnog uspjeha župske judašice Ive Oberan, sa seniorskog prvenstva Hrvatske u judu u grad stižu još četiri medalje. Stjepo Roko iz Judo kluba Dubrovnik 1966 osvojio je srebrnu medalju u kategoriji do 73 kilograma pobijedivši u četiri borbe protiv Zagrepčanina Bruna Kalikste, Tina Šundova iz Solina, Patrika Sumpora i Leona Konjevoda iz Zagreba. Ipak, u borbi za prvo mjesto od njega je bio bolji Mislav Krček iz Kaštela. Brončanu medalju na seniorskom prvenstvu osvojili su Leon Đapić iz Judo kluba Ura nage u kategoriji do 66 kilograma, Josip Bulić u kategoriji do 90 kilograma i Anđela Violić iz Judo kluba Dubrovnik 1966. Leon Đapić svoj je nastup započeo pobjedom protiv Splićanina Josipa Rozge, međutim, potom je upisao poraz od Splićanina Marina Tomaša. U dva repasaža bio je bolji od Tonija Barišića iz Solina i Marka Tomaševića iz Judo kluba Dubrovnik 1966. Broncu je izborio pobjedom nad Matejem Ristićem iz Judo kluba Lika Zagreb.

Josip Bulić svoj je nastup započeo porazom od Dominika Družete iz Judo kluba Istarski borac Pula, da bi zatim u dva repasaža bio bolji od Josipa Dadića iz Solina i Mirze Hasanbegovića iz AJK Student. Broncu je osvojio pobjedom nad Marijom Hitzthalerom iz Judo kluba Lika Zagreb.

Anđela Violić također je svoj nastup započela izgubljenom borbom protiv Lare Kliba iz Judo kluba Istarski borac Pula. U repasažu je bila bolja od Ane Šuša iz Judo kluba Lika Zagreb, a za broncu se izborila pobjedom protiv Andreje Čižmek iz Samobora.

Dodajmo i da se iz Judo kluba Dubrovnik 1966 natjecao još i Marko Tomašević koji je u kategoriji do 66 kilograma osvojio sedmo mjesto.

Pročitajte još

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist