Aktualno

S polica butiga se povlači čips!

S polica butiga se povlači čips!

Državni inspektorat izvijestio je u nedjelju kako o opozivu proizvoda ‘Čips cikla, pastrnjak, mrkva i batat’ Go Pure od 40 grama, s rokom trajanja 4. svibnja 2024. godine. Razlog tomu je povećana količine akrilamida, stoji na stranicama Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

-Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EU) 2017/2158 оd 20. studenog 2017. o uspostavi mjera za ublažavanje učinaka i razina referentnih vrijednosti radi smanjenja prisutnosti akrilamida u hrani – navode.

Dobavljač proizvoda je BIOVEGA d.o.o., Zagreb, Majstorska ulica 1E, a u maloprodaji je u: KONZUM plus d.o.o. Zagreb, MRKVICA d.o.o. Zagreb i BIOVEGA d.o.o., Zagreb.

-Obavještavamo cijenjene kupce da Biovega d.o.o. s tržišta povlači proizvod: 18937 ČIPS CIKLA, PASTRNJAK, MRKVA I BATAT 40g GO PURE rok trajanja: 04.05.2024. zbog prisutnosti akrilamida. Ostali rokovi nisu obuhvaćeni ovim opozivom. Opoziv se provodi radi zaštite potrošača te stoga molimo cijenjene kupce da proizvod vrate u najbližu bio&bio trgovinu, gdje će im biti osiguran povrat novaca ili zamjenski proizvod – napisali su u priopćenju na svojim stranicama iz tvrtke Biovega.

Pročitajte još

[FOTO] OBILAZAK CESTE ZA BOSANKU Franković najavio: Uskoro sastanak s konzervatorima oko lijevog skretača!

Dulist

NA TRAGU GRADONAČELNIKOVIH OPTUŽBI Milijunski penali Zračnoj luci! Je li bilo i pljačke?

Napustio nas je glazbenik i profesor Eduard Edi Marčić

Dulist