Sport

RIO 2016. Carla Suarez svladala Anu Konjuh u dva seta

konjuh istanbul01

Deveta nositeljica olimpijskog turnira Carla Suarez Navarro svladala je Anu Konjuh u susretu drugog kola i tako hrvatski tenis u Riju ostavila samo na Marinu Čiliću u muškom singlu.
Dobar otpor pružila je Ana Konjuh 12. igračici svijeta Carli Suarez Navarro, ali ne dovoljno dobar da bi uzela barem set u susretu drugog kola olimpijskog turnira.
Konjuh je imala priliku u prvom setu u kojem je stigla i do set lopte, no u konačnici je izgubila set u 13. igri te nije uspjela nadoknaditi veliki zaostatak u drugom setu.
U prvom setu hrvatska tenisačica imala je dosta problema na svojem servisu, praktički svaki servis gem bio je vrlo težak i morala se boriti s break loptama, ali ipak je uspjela dva puta nadoknaditi break zaostatka i onda kod 6:5 doći do 30:40 i set lopte.
Španjolka se izvukla i izborila tie-break gdje je zaostajala 4:3 prije nego je uslijedila serija 4:1 za osvajanje prvog seta.
U drugi set Konjuh je ušla loše, brzo se našla u zaostatku 4:0 da bi uspjela vratiti jedan izgubljeni servis i nadu da bi se mogla vratiti u meč. međutim Suarez Navarro nije dopustila potpuni povratak i sa 7:6(5), 6:3 prošla je u treće kolo.
Konjuh je u svojem prvom nastupu na Olimpijskim igrama uspjela proći jedno kolo, odigrala je solidno protiv znatno bolje rangirane igračice, ali za iznenađenje nije imala snage, piše hrsport.net.

Pročitajte još

Pohvalili se iz Grada: ‘U sportsku infrastrukturu od 2018. uloženo više nego u posljednjih 30 godina’

Dulist

ŠESTI MEĐUNARODNI TRIATLON U DUBROVNIKU Ne propustite se prijaviti dok ima mjesta

Dulist

ORSAN SLAVI 90 GODINA POSTOJANJA Svečano obilježavanje večeras u kazalištu Marina Držića

Dulist