Iako je novo ime na dubrovačkoj gasto sceni, Loggia je vrlo brzo postala mjesto okupljanja mnogih Dubrovkinja i Dubrovčana. Radilo se o poslovnom sastanku, obiteljskom objedu, prijateljskom druženju, Loggia sa svojom skrovitom taracom zadovoljava sve kriterije.
Ponuda je zasnovana na vrlo konkretnom mesnom i ribljem meniju poput janjeće koljenice i ossobuca ili filea tune i hobotinice s gradela koje upotpunjuju domaća pasta, ravioli, burrata, goveđi carpaccio i salata od hobotnice. Jela potpisuje Julijan Babij, s dugogodišnjim iskustvom u vrhunskim à la carte restoranima čija je misao vodilja poštivanje osnovne namirnice kao i jednostavnost u prichef premi. Pored svog menija, Loggia svakodnevno u ponudi ima dnevna jela freško spravljena, a petkom je naglasak na ponudi ribe i kamenica.
Loggia, šarmantan restoran obitelji Hadžović smješten je na adresi Nikole Tesle 8 na Batali u ugodnom i sjenovitom đardinu
Ono što posjetitelji najviše vole, a najviše se isplati je popiti čašu vrhunskog vina i složiti platu malih zalogaja kao što je tartar od tune, razne rolice, dimljeni losos i aromatizirane papričice. Pored malih zalogaja, Loggia u stalnoj ponudi ima delikatesne plate, riblju, mesnu i platu probranih sireva.
Svi proizvodi od mesa, ribe i povrća su ekološki i bio prihvatljivi. Povrće je iz obiteljskog đardina, a druge namirnice poput mesa, mesnih proizvoda, sireva, ulja kao i aromatiziranih soli nabavljaju se prvenstveno od domaćih, lokalnih OPG-ova koji imaju certificirane eko proizvode dok se riba rano ujutro uzima na placi od dobro poznatih ribara.
Meni se prilagođava ovisno o dobu godine pa ćete u proljeće sigurno uživati u raznolikosti povrća, zimi u nekoj pikantnijoj pasti, a mesni će meni biti pojačan delikatesnim odrescima. Ovu lijepu gastro priču najbolje je zaokružiti domaćim slasticama iz vlastite proizvodnje kao što je torta od pravog skorupa ili pak vrlo lagana baklava spravljena po originalnoj recepturi.Loggia će raditi kroz cijelu godinu, a organizirat će i posebne evente, degustacijske večeri uz tematske menije, sljubljivanja vina i sireva, degustaciju vrhunskih maslinovih ulja i aromatiziranih soli.
Ako želite doživjeti pravo hedonističko iskustvo sljubljivanja vrhunskih vina s vrhunskim namirnicama nazovite na 091 628 1907 i rezervirajte svoje mjesto.