Aktualno

Raspuštena gradska koordinacija Mosta Dubrovnik, Kristić postaje nezavisni vijećnik

Raspuštena gradska koordinacija Mosta Dubrovnik, Kristić postaje nezavisni vijećnik

Raspušta se gradska koordinacija MOST-a u Dubrovniku – obavijestili su u popodnevnim satima iz te stranke.

Predsjedništvo Mosta je 19. siječnja 2023. donijelo Odluku o raspuštanju gradske koordinacije grada Dubrovnika, a za koju ističu da su je donijeli jer su ujedno zaprimili i pisani zahtjev više od 1/3 potpisa članova s područja Dubrovnika za izvanrednom izbornom skupštinom. Predsjedništvo poštuje navedeni zahtjev članova kako bi Most u Dubrovniku dobio novi zamah te se još više osnažio u svom djelovanju, navode iz MOST-a.

O svemu se na društvenim mrežama oglasio predsjednik dubrovačkog MOST-a i gradski vijećnik Maro Kristić:
-Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi prijatelji,

Nakon višegodišnjeg političkog djelovanja kao nezavisni zastupnik na platformi Mosta nezavisnih lista u Hrvatskom saboru te vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika i skupštini Dubrovačko-neretvanske županije s današnjim danom prestajem obnašati ulogu koordinatora gradske organizacije Mosta Dubrovnik koju sam prije dvije godine s posebnom čašću i zadovoljstvom prihvatio na zamolbu članova i simpatizera Mosta. I dalje ću kao nezavisni vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika predano i s velikom energijom promicati sve one ideje i inicijative koje su od interesa grada Dubrovnika i njegovih žitelja, napisao je Kristić te dodao:

-Članovima i simpatizerima Mosta te svim njihovim predstavnicima koji djeluju na svim političkim razinama želim puno uspjeha u daljnjem radu te ostajem na raspolaganju za suradnju po bilo kojem pitanju koje je od općeg društvenog interesa, zaključuje Kristić.

Raspuštena gradska koordinacija Mosta Dubrovnik, Kristić postaje nezavisni vijećnik
Foto: screenprint 

Pročitajte još

POTPISAN UGOVOR Gradu 10 milijuna eura za rekonstrukciju i dogradnju OŠ Mokošica

Dulist

[FOTO/VIDEO] Konj Aron ‘prošetao’ Banjama, s njim i naši Konavljani!

Dulist

ODLUKOM MALOG VIJEĆA Kosović, Kapović i Kursar ostaju na čelu DPDS-a

Dulist