Aktualno

Raspuštena gradska koordinacija Mosta Dubrovnik, Kristić postaje nezavisni vijećnik

Raspušta se gradska koordinacija MOST-a u Dubrovniku – obavijestili su u popodnevnim satima iz te stranke.

Predsjedništvo Mosta je 19. siječnja 2023. donijelo Odluku o raspuštanju gradske koordinacije grada Dubrovnika, a za koju ističu da su je donijeli jer su ujedno zaprimili i pisani zahtjev više od 1/3 potpisa članova s područja Dubrovnika za izvanrednom izbornom skupštinom. Predsjedništvo poštuje navedeni zahtjev članova kako bi Most u Dubrovniku dobio novi zamah te se još više osnažio u svom djelovanju, navode iz MOST-a.

O svemu se na društvenim mrežama oglasio predsjednik dubrovačkog MOST-a i gradski vijećnik Maro Kristić:
-Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi prijatelji,

Nakon višegodišnjeg političkog djelovanja kao nezavisni zastupnik na platformi Mosta nezavisnih lista u Hrvatskom saboru te vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika i skupštini Dubrovačko-neretvanske županije s današnjim danom prestajem obnašati ulogu koordinatora gradske organizacije Mosta Dubrovnik koju sam prije dvije godine s posebnom čašću i zadovoljstvom prihvatio na zamolbu članova i simpatizera Mosta. I dalje ću kao nezavisni vijećnik u gradskom vijeću grada Dubrovnika predano i s velikom energijom promicati sve one ideje i inicijative koje su od interesa grada Dubrovnika i njegovih žitelja, napisao je Kristić te dodao:

-Članovima i simpatizerima Mosta te svim njihovim predstavnicima koji djeluju na svim političkim razinama želim puno uspjeha u daljnjem radu te ostajem na raspolaganju za suradnju po bilo kojem pitanju koje je od općeg društvenog interesa, zaključuje Kristić.

Foto: screenprint 

Pročitajte još

Dubrovački trombunjeri pozivaju na projekciju filma u ovu subotu

Dulist

PITALI SMO Napojnice postaju dio računa. Jesu li dubrovački ugostitelji zadovoljni odlukom?

Karmen Maškarić

MONS. MATE UZINIĆ ‘Sjećanje na Festu izaziva mi osjećaje zahvalnosti, ali i nostalgiju’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija