Sport

RAGUŽ ODLAZI IZ SQUARE-A ‘Više nemam žara ni entuzijazma pa se najpoštenije povući’

RAGUŽ ODLAZI IZ SQUARE-A 'Više nemam žara ni entuzijazma pa se najpoštenije povući'

Željko Raguž povlači se s mjesta predsjednika Malonogometnog kluba Square, potvrdio je to za DuList ove subote. Klubu je odlazak kao mogućnost najavio prije tri mjeseca te odluku, ističe, nije donio preko noći.

-Squareu sam dao sto posto sebe. Nakon tri dobre godine u ovom klubu, trenutno imam čitav niz obaveza i osjećam da više nemam tog žara ni entuzijazma koje sam imao u protekle tri godine. Tada je najpoštenije, barem ja tako razmišljam i funkcioniram, da ako ne mogu nešto obavljati sa 100 posto, dođe netko s istim ambicijama s kojima sam i ja vodio klub kroz protekle tri godine. Klub ostavljam u financijski dobroj situaciji, a bilo bi poželjno da i u sljedećem razdoblju klub ostane na razini na kojoj je bio do sada, a to je da bude u prvoligaškom društvu – rekao je Raguž.

Dodao je kako ostaje najveći navijač MNK Squarea i u budućnosti, ali da je sada na klubu da odluči tko bi ga na kvalitetan način mogao voditi.

-Bilo bi odlično kad bi došao netko iz svijeta gospodarstva, neki poduzetnik koji bi mogao donijeti i financijsku injekciju u klub jer je to nužno potrebno kako bi se mogli i dalje boriti u najvećem hrvatskom rangu – zaključio je za DuList Željko Raguž.

Pročitajte još

SVI U GRUŽ! Jugaši dočekuju Primorje u prvoj polufinalnoj utakmici Prvenstva Hrvatske

Dulist

DAN SPORTA U OŠ MOKOŠICA Održana natjecanja u graničaru i atletici

Dulist

[FOTO] MEĐUŠKOLSKA RAGBI LIGA Najuspješniji učenici Mokošice i Župe dubrovačke

Dulist