Crna kronika

Prvo udario u autobus pa u auto i poginuo

Prvo udario u autobus pa u auto i poginuo

Poginuli 61-godišnji dubrovački gospodarstvenik Grgur Bukvić prije kobne prometne nesreće u kojoj je poginuo na licu mjesta, sudjelovao je u još jednoj s materijalnom štetom.

Naime, prema izvješću policije 61-godišnjak je upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se kroz naselje Lozica kada je izgubio nadzor nad vozilom i skrenuo ulijevo gdje je udario u bočni dio gradskog autobusa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 45-godišnjak.

Nakon ove prometne nesreće s materijalnom štetom 61-godišnjak je nastavio s vožnjom u smjeru Stare Mokošice, gdje je oko 20.45 sati dolaskom do Ulice uz jadransku cestu k. br. 10, iz zasada nepoznatog razloga izgubio nadzor nad vozilom, skrenuo ulijevo i udario u osobno vozilo, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja preminuo je 61-godišnji vozač, dok su 49-godišnjak i 32-godišnjak, vozač i putnik iz drugog osobnog vozila, teže ozlijeđeni te su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Po nalogu nadležnog državnog odvjetnika koji je rukovodio očevidom, tijelo smrtno stradalog je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice radi obdukcije. O ovoj prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.
 

Pročitajte još

[FOTO] SUDAR NA MAGISTRALI Dva automobila i cisterna, jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist