Sport

PRVENSTVO U KAJAKU I KANUU Interventni policajac Marin Lipovac osvojio dva zlata i jedno srebro

LIPOVAC4

Na održanom prvenstvu države u kajaku i kanuu na mirnim vodama koje je od 15. do 17. rujna održano na jezeru Jarun, dvije zlatne i jednu srebrenu medalju odnio je policijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Marin Lipovac.

Na nastupu je sudjelovalo 12 klubova sa približno 250 sportašica i sportaša. Utrke su vožene u svih pet uzrasnih kategorija i to u mlađim kadetima, kadetima, mlađim juniorima, juniorima i seniorima.

Nastupajući za Kajak kanu klub Olimpik iz Slavonskog Broda osvojio je zlatnu medalju u seniorskoj konkurenciji u kajaku četvercu na 1000 metara i u kajaku četvercu na 500 metara, dok je srebro osvojio za nastup u seniorskoj konkurenciji u kajaku dvosjedu.

– U svojih 20 godina veslanja, Marin Lipovac osvojio je 405 medalja i preko 35 osvojenih naslova prvaka u svim predviđenim kategorijama od mlađih kadeta do seniora, u svim disciplinama, na svim dionicama i u sprintu i maratonu. Osim što je vrhunski sportaš, Marina Lipovca odlikuju osobine izvrsnog policijskog službenika. U ime Policijske uprave izražavamo čestitke svim sudionicima, a posebne čestitke upućujemo našem kolegi Marinu Lipovcu, ponosu ne samo Interventne jedinice policije, već i cijele Policijske uprave dubrovačko-neretvanske – navode iz policije u priopćenju.

Pročitajte još

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist

Plazma Sportske igre mladih: Državna završnica u Rijeci okuplja više od 2.000 djece i mladih

Dulist

Nove medalje PK Juga

Dulist