Sport

PROMJENE NA KLUPI CRNO-CRVENIH Matej Gaće novi glavni trener MNK Ombla

PROMJENE NA KLUPI CRNO-CRVENIH Matej Gaće novi glavni trener MNK Ombla

Ususret novoj sezoni došlo je i do promjene za kormilom prve seniroske momčadi MNK Omble! Dosadašnji trener Antonio Pjević, na vlastiti zahtjev, a i međusobnim dogovorom članova uprave, napušta poziciju glavnog trenera te će svoj rad u Ombli nastaviti radom s omladinskim pogonom i na taj način pridonijeti  ekipi i razvoju mladih talenata, javljaju iz MNK Ombla.

-Poziciju glavnog trenera preuzima dosadašnji pomoćni trener Matej Gaće, koji je od samih početaka našeg kluba prisutan u klubu i ako itko pozna igračku kvalitetu naših igrača, to je zasigurno Matej. Antonio je na poziciji glavnog trenera proveo dvije godine, obje drugoligaške gdje je ostvario vrlo zadovoljavajuće rezultate. Naš se klub sve vrijeme ravnopravno nosio sa svim ekipama u svom rangu i uvijek predstavljao naš Grad i mjesto na najbolji mogući način! Princip rada, trenerske i ljudske kvalitete koje Antonio posjeduje
svakako će pomoći našim mlađim generacijama u razvitku njihove igre i samog razmišljanja prema futsalu.
MNK Ombla nastavlja s pripremom za novu sezonu te se uskoro javljamo s još novih informacija! Hvala, Antonio, dobrodošao, Matej! To je naša Ombla – istaknuli su na svome Facebooku.

Foto: Facebook/MNK Ombla

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr