Aktualno

Pročitajte tko je u četvrtak bez struje

Zbog neophodnih radova na NN mreži u četvrtak, 18. veljače ukoliko vremenske prilike dozvole doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio potrošača koji se napajaju iz trafostanice TS 10/0,4 kV Glavica u vremenskom periodu od 08:00h do 15:00 sati, poručuju iz Elektrojuga Dubrovnik.

Ulica bez napajanja bit će Put od Osojnika 33 – 47B. Također, zbog neophodnih radova na NN mreži ukoliko vremenske prilike dozvole doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio potrošača koji se napajaju iz trafostanice TS 10/0,4 kV Dub u vremenskom periodu od 08:00h do 13:00 sati. Ulica bez napajanja je Od Gale. Isti dan, zbog neophodnih radova na TS 10/0.4 kV Saplunara, TS Okuklje i TS Prožurska Luka od 08:00 do 15:00 sati doć će do povremenih prekida opskrbe električnom energijom u mjestima: Saplunara, Korita, Maranovići, Okuklje, Prožura i Prožurski Porat.

Pročitajte još

OBAVIJEST IZ ELEKTROJUGA Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Dulist

Za Dubrovnik izdano narančasto upozorenje, budite na oprezu zbog vjetra!

Dulist

Lokrum spreman za posjetitelje, za građane ponovno godišnji pokazi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija