Aktualno

‘PRIZNANJE I TIMU VALAMAR ARGOSY HOTELA’ Belinda Lorraine Božanja najbolja direktorica hotela u 2023.

belinda lorraine bozanja argosy

Belinda Lorraine Božanja, direktorica Valamar Argosy Hotela, nagrađena je kao najbolja direktorica hotela u 2023. godini i to posebnim priznanjem za posvećenost kvaliteti usluge. Nagrada joj je uručena na 25. kongresu hotelijera powered by Istratech, koji se održava u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn. Dodjelu nagrade za najboljeg direktora ili direktoricu hotela ove godine je pokrenula Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), a nagrada predstavlja posebno priznanje za izvanredan doprinos i utjecaj pojedinca na razvoj hotelske industrije.
Belinda Božanja direktorica je Valamar Argosy Hotel 4* u Dubrovniku, a njezino bogato iskustvo od preko 20 godina na poziciji direktorice u uspješnim hotelima s 4 i 5 zvjezdica dokaz su kontinuirane posvećenosti kvaliteti. Posebno se ističe njezina uloga mentora, gdje nesebično dijeli svoje praktično i teoretsko znanje s mlađim kolegama koji doprinose ostvarivanju misije i vizije Valamara. Njezina predanost i stručnost odražavaju se u uspješnosti poslovanja hotela Argosy, koji pod njezinim vodstvom bilježi kontinuirani rast i povećanje prihoda.
-Izuzetno sam počašćena što sam dobila posebno priznanje za najbolju direktoricu hotela u 2023. godini. Za mene su rad s ljudima, stalno usavršavanje znanja i dobar odnos s kolegama uvijek bili ključni u vođenju hotela. Ova nagrada predstavlja priznanje ne samo za moj osobni doprinos, već i za predan rad cijelog tima koji stoji iza uspjeha našeg hotela. Hvala svima koji su zaslužni za sjajan rezultat ove izvanredne sezone – izjavila je Belinda Lorraine Božanja.
Nagrada se dodjeljuje u partnerstvu sa sveučilištem Les Roches iz Švicarske koji će nagrađenima omogućiti sudjelovanja na Future Hospitality Summit konferenciji u Dubaiju 2024. godine, te dodijeliti 50 posto popusta na školarine za odabrane Executive MBA i Master programe.
Valamar već dugi niz godina nosi titulu TOP poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Kompanija kontinuirano radi na poboljšanju uvjeta i zadovoljstvu svojih zaposlenika te značajno ulaže u programe koji pružaju visoka primanja, atraktivna radna mjesta i razvoj karijera u turizmu. U vrhu sezone ove godine, Valamar je tako nudio minimalna neto primanja od 1.000 do 1.800 eura.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist