Vaše vijesti

Prikupljanjem boca do darova za naše prijatelje

vrtic cavtat

U vremenu predbožičnog ozračja, tradicionalno nastojimo s djecom i roditeljima osmisliti sadržaje kojima bi potakli još veće suosjećanje za potrebe drugih.

Tijekom listopada, započeli smo prikupljanje plastičnih boca za humanitarnu akciju koju smo nazvali: „Uljepšajmo blagdane djeci doma Maslina“. Akciji su se priključile i ostale skupine našega vrtića uz veliku podršku roditelja.

U akciji smo prikupili 4818 boca, što iznosi 2409 kn.  Za ovu svotu novaca, našim prijateljima, djeci predškolske dobi u domu Maslina, kupili smo im potrebne krpature sa navlakama i slatke pakete! Dom maslina posjetili smo 14. prosinca u jutarnjim satima.
Našim prijateljima uljepšali smo jutro malim božićnim programom, a zajedničko vrijeme proveli smo u igri, pjesmi i slatkim zalogajima.

Pozvali smo naše male prijatelje u posjet vrtiću Cavtat kako bi im uzvratili gostoprimstvo i ojačali prijateljstvo.

Zahvaljujemo svoj djeci, roditeljima i odgojiteljima koji su se odazvali našoj  maloj akciji, te javnom poduzeću Libertas koji se u akciju uključio doniranjem besplatnoga prijevoza.

Odgojiteljice mješovite vrtićke skupine i, dječjeg vrtića i jaslica Cavtat

Pročitajte još

[KOMENTAR] Franković: ‘Vrijeme je za zaokret u turizmu i da kažemo ‘dosta‘ povećanju brojki, Dubrovnik je tu primjer upravljanja‘

Dulist

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist