Sport

Marinkolor neporažen i u 9. kolu

Stolni tenis

Završilo je i 9. kolo, pri čemu su u 1 A stolnoteniskoj lizi dvije utakmice završile pobjedama favorita.

Utakmica između ekipa Kliševa – Konavljanin i Marinkolor bila je derbi kola gdje su trećeplasirana i prvoplasirana ekipe ukrstile rekete. Čim su postavljene ekipe Marinkolor je dao do znanja da je zainteresiran da ostane i dalje neporažen pa je zapčeo meč sa svojom najjačom postavom.

Da je utakmica bila zanimljiva i neizvjesna govori podatak da je odigrano 42 seta (od mogućih 50), 2 susreta su završila pobjedama u 3 seta dok su 4 završila pobjedama u 4 seta kao i 4 susreta s pobjedama u 5 setova. Od 4 susreta u 5 setova svaka ekipa je dobila po 2 tako da je pravda zadovoljena. Naravno kao i do sada najbolji igrač ekipe Marinkolora, a i cijele lige, Marko Venier držao je konce utakmice u svojim rukama te je i sada ubrao 3 pobjede pri čemu je protivnicima dao po jedan set (skor 9 : 3) i donio svojoj momčadi zasluženu pobjedu.

Druge dvije utakmice 1 A lige završile su očekivanim pobjedama ekipa Dr Čolića i OŠ Cavtat-Konavljanin koje su novacima u 1 A lizi stavili do znanja tko je kvalitetnija momčad.

U 1 B lizi dočekali smo derbi kola ravnopravnih ekipa. Ekipa Eurokarbona uspjela je uvjerljivo pobijediti ekipu Dubrovnika rezultatom 7 : 3. Najzaslužniji za uvjerljivu pobjedu je bio odlični Marko Šarić koji je ostvario sve tri pobjede a imao je podršku u Lidiji Vranješ i Anti Jupeku koji su zabilježili po 2 pobjede.

Druge dvije utakmice 1 B lige završile su očekivanim pobjedama ekipa Kapljica i Umjetnici koje nisu protivničkim ekipama ostavile niti šansu za pobjedu.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist