Vaše vijesti

‘Potrebna je ura, dvije da se ovo mjesto uredi, ali puno više da ostane čisto’

Potrebno je možda ura, dvije, da se ovaj ‘otok’ uredi – piše nam čitateljica s autobusne stanice ispred Tommyja, gdje svakodnevno prolazi velika masa ljudi.

– Dok čekaju bus, ljudi jedu marendu, puše, piju sokove i tako dalje. Sve se to vidi jer uredno ‘odlože’ ambalažu i ‘čikine’ ali ne u kante za smeće pored stanice, već upravo na ovom ‘otoku’. I prekrasni grmovi pitospore počeli su se sušiti, a sve skupa izgleda užasno. Apeliram na naše sugrađane da produže korak dva, kante su ionako razdvojene pa možete birati gdje ćete baciti škartoce, a gdje ‘čikine’, a ovu malu zelenu oazu ostavite lijepom. Također apeliram na naše komunalce da urede ovo mjesto kako bi ponovo zablistalo – kaže naša sugrađanka uz popratne fotografije.

– Potrebno je ura, dvije da se ovo mjesto uredi, ali puno više da ostane čisto. Potrebno je imati građansku svijest – zaključuje.

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala DuList.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

Pročitajte još

NEUGODNO ISKUSTVO ČITATELJICE U BUTIZI Pršutu je istekao rok prije mjesec dana. Nastavili su ga prodavat’ i nakon mog upozorenja

Dulist

[FOTO] Proslava Dana državnosti Hrvatske u New Yorku

Dulist

Čitateljica upozorila na onečišćenje ispod Boninova: ‘Prijavljeno je’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija