Aktualno

Potraga za Hrvatom s broda Gallia

Nastavlja se potraga za hrvatskim pomorcem B.K.(1966.) koji je nestao u petak s trgovačkog broda „Gallia“, a u potragu se danas uključio i brod Obalne straže „Andrija Mohorovičić“. U potragu je uključena i Obalna straža Italije koja područje svoje odgovornosti također pretražuje brodovima i zrakoplovima.

U petak u popodnevnim satima područje jugozapadno od Palagruže preletjela su u dva navrata zrakoplovi Obalne straže, a traganje je na isti način nastavljeno i u subotu.

Brod „Gallia“ liberijske zastave koji je isplovio iz luke Limassol prema Trstu bio je na  poziciji traganja do jučer do 21 sat kada je nastavio putovanje prema Trstu.

MRCC Rijeka obavještava sve brodove koji plove navedenim područjem na pojačano motrenje a putem Obalnih radio postaja svakih sat vremena odašilje se poruka hitnosti i upozorenje o potrazi.
 

Pročitajte još

[FOTO] Tradicionalni tratamenat u čast sv. Vlahu!

Dulist

Festu popratili i Željka Markić i Zlatko Hasanbegović

Dulist

GRADONAČELNIK UZ FESTU SV. VLAHA Moćni zagovor našega parca neka uvijek bdije nad nama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija