Aktualno

POSREĆILA JOJ SE ‘OSMICA’ Desetmilijunta putnica ‘Libertasa’ u 2017. je Nada Puhiera

POSREĆILA JOJ SE 'OSMICA' Desetmilijunta putnica 'Libertasa' u 2017. je Nada Puhiera

Dubrovkinja Nada Puhiera 23. prosinca 2017. godine vozila se javnim gradskim prijevozom, točnije ‘osmicom’ na liniji od Viktorije do Gruža, te tako postala deset milijunta putnica u „Libertasovim autobusima, prva u povijesti.

Na prigodnoj svečanosti u Komolcu prigodne poklone te godišnji pokaz za 2018. godinu uručio joj je direktor ‘Libertasa’ Ante Vojvodić.

-Po pitanju prijevoza putnika posljednjih godina zabilježen je stalni porast. Godine 2015. zabilježeno je devet milijuna i 58 tisuća putnika, 2016. godine devet milijuna i 974 tisuće putnika, a 2017. godine, 23. prosinca, je prijeđena brojka od deset milijuna putnika. Što se tiče 2018. godine, nadamo se da će taj broj porasti barem za jedan posto – rekao je tom prigodom Vojvodić.

-Zadovoljni smo zbog uzlazne putanje u broju prijevoza putnika. Nadam se da će 2018. godina biti još bolja. Imamo odlične odnose s ‘Libertasom’ i suradnja je sjajna u svakom pogledu. Pomažemo jedni drugima – izjavio je privremeni pročelnik Upravnog odjela za promet Grada Dubrovnika Đuro Šutalo.

-Hvala ‘Libertasu’ i nadam se da će i ubuduće građanima i gostima grada biti na usluzi, a na ponos gradu Dubrovniku. Vozim se svakodnevno višekratno. Usluga je jako dobra i ništa ne bih mijenjala – rekla je deset milijunta putnica Nada Puhiera.

Pročitajte još

JAVNO OTVARANJE PONUDA Pristiglo 289 ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

OD ČETVRTKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ZABRINJAVAJUĆE Kod tinejdžera koji puše e-cigarete pronađeni toksični metali u urinu

Dulist