Sport

PORAZ JUGA U SPLITU Naslov prvaka Hrvatske ostao kod Jadrana

vaterpolo jug jadran poljud hvs

Jug Adriatic Osiguranje završava svoje ovogodišnje prvenstvo na drugom mjestu, dok je Jadran Split drugi put u svojoj povijesti postao prvak, a prvi put obranio naslov. Jugaši su na poljudskom bazenu večeras u trećoj utakmici za prvaka Hrvatske poraženi rezultatom 11:8 (3:1, 4:3, 2:2, 2:2).

Franko Lazić s tri postignuta pogotka je najbolji strijelac Juga, dok je s golom manje završio Maro Joković koji je pogotkom otvorio utakmicu, a uz njih je igračem prvenstva proglašen Loren Fatović.

– Naša koncentracija cijelu ovu seriju nije bila na stepenici kojoj treba biti da bi pobijedili Jadran. Oni su u sve tri utakmice pokazali kvalitetu. Ostaje žal što nismo pokazali više želje i htijenja. Rekao bi kako je pola utakmice s naše strane dobro funkcioniralo, ali dogodio se pad iz kojeg se nismo uspjeli izvući – rekao je Maro Joković na kraju susreta za HRT., a izjavu je dao i Franko Lazić.

– Podbacili smo, nismo pokazali ono što znamo. Na katastrofalan način smo otvorili ovu finalnu seriju, sve u svemu je bilo loše te moramo čestitati Jadranu na osvajanju – rekao je.

 

 

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist