Sport

POLUFINALE PH Mlađi kadeti ‘Dubrovnika’ u Zagrebu

POLUFINALE PH Mlađi kadeti ‘Dubrovnika’ u Zagrebu

Nastavlja se lijepa tradicija mlađih uzrasta Košarkaškog kluba Dubrovnik. Dubrovačka košarka će i ove sezone imati svoje predstavnike na završnici prvenstva Hrvatske.

Mlađi kadeti KK Dubrovnik igrat će od četvrtka do nedjelje u Zagrebu na polufinalnom turniru prvenstva Hrvatske protiv KK Rudeš, KK Stoja Pula i KA Osijek. Prvi protivnik je u četvrtak KA Osijek (19 sati 45 minuta), u petak je na rasporedu susret protiv KK Stoja (18 sati i 15 minuta), a u subotu protiv KK Rudeš (16 sati).

-Košarkaši Rudeša su prvi nositelji, očito je riječ o odličnoj generaciji zagrebačkih košarkaša jer nedavno su uvjerljivo pobijedili vršnjake iz Cedevite. Dalje idu prva dva kluba, puno toga ćemo znati već nakon uvodne utakmice protiv Osijeka. Ako budemo među prva dva, u nedjelju bi razigravali za Final Four s najboljima iz druge zagrebačke grupe gdje igraju Split, Cedevita, Mladost i Vindija – objasnio je trener Maro Lučić.

KK Dubrovnik će u Zagrebu predstavljati: Luka Kriste, Jakov Vujičić, Mato Kapović, Mateo Lambeta, Ivan Bogdanović, Nikša Milivojević, Frano Maštrapa, David Žakula, Marin Smoljko i Marko Živković. Trener: Maro Lučić.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist