Crna kronika

Policija zaustavila 39-godišnjaka dok je vozio pod zabranom pa mu još pronašli i drogu!

mup policija03

Policijski službenici Policijske postaje Korčula su u jutarnjim satima jučer, 29. siječnja, u Ulici Zagradac, zaustavili 39-godišnjaka prilikom upravljanja osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka.

Prometnom kontrolom je utvrđeno kako spomenuti vozač vozilom upravlja iako mu je pravomoćnom sudskom presudom Općinskog suda u Dubrovniku izrečena sigurnosna mjera – zabranja upravljanja svim kategorijama vozila u trajanju od 3.10.2022. do 3.10.2023. g.

Tijekom promete kontrole 39-godišnjak je odbio ponuđeno testiranje na prisutnost droge u organizmu, a također je utvrđeno kako kod sebe ima manju količinu MDM-a, marihuane i speed-a koja droga se nalazila u manjim pakiranjima namijenjena daljoj preprodaji.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neizvršavanja sudske odluke i kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet droga policija je 39-godišnjaka kazneno prijavila nadležnom državnom odvjetništvu te ga je prekršajno sankcionirala zbpg odbijanja testiranja na droge sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Pročitajte još

Podnesena kaznena prijava protiv dvojice muškaraca za smrt na gradilištu

Dulist

PUNE RUKE POSLA Tijekom proteklog tjedna policija zabilježila niz prometnih prekršaja

Dulist

‘NAPUHAO’ 1,91 PROMILA Kažnjen s 1350 tisuća eura i tromjesečnom zabranom upravljanja vozila

Dulist