Crna kronika

‘Plavci’ ispisali 1100 kazni!

'Plavci' ispisali 1100 kazni!

U proteklom tjednu zabilježena je 21 prometna nesreća na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Pet osoba teže je ozlijeđeno, a 11 ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježeno je šest prometnih nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 1092 represivne mjere. Iz Policije izdvajaju mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća takozvane ‘četiri ubojice u prometu’. Tako su 743 osobe sankcionirane zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 57 mjera poduzeto je prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, 19 osoba prekršajno je sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a 12 osoba sankcionirano je zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje.

– Od ostalih prekršaja izdvajamo 59 mjera koje su poduzete zbog nepropisnog pretjecanja i 56 mjera koje su poduzete zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja – ističu iz Policije.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist