Kultura

Pijanistica Jasminka Stančul ponovno u Dvoru s Orkestrom

Redovita i draga gošća Dubrovačkog simfonijskog orkestra, pijanistica Jasminka Stančul ponovno nastupa u Dvoru. Ova renomirana glazbenica svoj je put započela u rodnoj Srbiji, a nakon toga je karijeru nastavila u Beču, gdje danas predaje na Sveučilištu za glazbu i izvedbene umjetnosti. Nastupa u koncertnim dvoranama diljem Europe i sudjeluje u radu brojnih ansambala, prenose iz DSO-a.

U petak, 14. listopada u 20:30 sati uz Dubrovački simfonijski orkestar i maestra Marca Tarduea izvest će Koncert za klavir i ork. br. 21 u C duru, K. 467 W. A. Mozarta, a na repertoaru će se naći i Simfonija br. 38 u D duru, K. 504 ‘Praška’.

Ovaj koncert dio je glazbenog ciklusa Jesenji glazbeni moskar koji traje sve do kraja listopada. Već idući utorak Jasminka Stančul ponovno će nastupiti, no ovaj put u komornom sastavu s Gudačkim kvartetom DSO-a.

Pročitajte još

POSVETA VELIKOM PULITIKI Otvorena dokumentarna izložba ‘Nije on kriv, on je slikar!’

Dulist

Udruga 3D+UPIOU uspješno djeluje već pet godina

Dulist

[FOTOGALERIJA] Četvrtak u znaku vrijednih restauratora!

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija