Sport

Pet Jugaša na popisu za Crnu Goru i Tursku

Pet Jugaša na popisu za Crnu Goru i Tursku

Pet Jugovih igrača našlo se na popisu 18 kandidata novog hrvatskog vaterpolskog izbornika Ivice Tucka za nadolazeće utakmice protiv Crne Gore i Turske u skupini Svjetske lige.

Vratar Bijač, centar Dobud, braniči Bušlje i Macan te vanjski Joković će se dva dana nakon derbija Jadranske lige s Primorjem, zakazanog za 27. listopada, s ostalim reprezentativcima u Zagrebu pripremiti za dva važna okršaja, prvim nastupima Barakuda nakon osvojenog olimpijskog zlata.

Uz njih, Tucak je pozvao sedam Primorjaša (Paškvalin, Krapić, Buljubašić, Obradović, Sukno, Šetka i Muslim), četiri Mladostaša (Pavić, Milaković, Vukičević i Bukić), Jelovinu iz POŠK-a te Lončara iz Brescie.

Inače, očekivano se na popisu nisu našli zlatni olimpijci Barač, Hinić i Vićan koji su objesili reprezentativne kapice o klin, kao ni Jugov Miho Bošković te freški Nišlija Damir Burić, obojica s odlukom o jednogodišnjoj pauzi.

Utakmica s Crnom Gorom igra se u srijedu, 31. listopada na bazenu Mladosti na Savi, a zatim slijedi gostovanje u Turskoj u subotu, 3. studenog.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist