Sport

Perak spreman za borbu s Wiuffom!

Perak spreman za borbu s Wiuffom!

Danas je održano službeno vaganje uoči sutrašnjeg meča Dubrovčanina Mara Peraka i Amerikanca Travisa Wiuffa u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata Abu Dhabiju, piše Fightsite.hr.

Meč u teškoj kategoriji u organizaciji Abu Dhabi Warriors organizacije održat će se sutra, a ni Perak ni Wiuff na vaganju nisu imali problema s težinom. Maro je težio 106 kilograma, a njegov protivnik 118 kilograma.

– Protivnika sam vidio, ali nismo komunicirali. Stvarno ne znam što reći o njemu, protivnik kao protivnik, treba pametno odraditi meč i to je to. Izgleda Wiuff dosta dobro, velik je, fizički prilično jak, ali to sam i očekivao. Može se dogoditi da i on mene razbije, ali što se tu može, život ide dalje i nakon toga. Tada ću znati da nisam dovoljno radio na pripremama, ali ne vjerujem da će se to dogoditi, jer nikad nisam bio spremniji, a za idući meč ću još napornije trenirati. Imam oko 107 kilograma i osjećam se odlično. O taktici ne bih previše govorio, vidjet ćete sve u meču, ali mogu reći da sam spreman na svaki segment borbe – rekao je jučer Maro Perak u razgovoru za Fight Site.

Inače, Travis Wiuff je MMA borac s iskustvom u jakoj UFC federaciji, a meč s Perakom bit će mu 85. po redu. Dosad je zabilježio 68 pobjeda, 15 poreda i jednu neodlučenu borbu. Peraku će sutrašnji meč biti 26. u MMA karijeri, a dosad je zabilježio 21 pobjedu, tri poraza i jednu neodlučenu borbu.

Pročitajte još

Iva Oberan osvojila broncu na Grand Slamu u Dushanbeu!

Dulist

SUTRA NA STADIONU LAPAD Ragbi klub Dubrovnik VS. Dorchester RFC

Dulist

Ana Petković dupla državna prvakinja!

Dulist