Zanimljivosti

Pasko Tomaš na čelu TV Dalmacije, napravio party i predstavio novi program

pasko tomas tv dalmacija naslovna

Dubrovčanin Pasko Tomaš je s Antom Gabrilom novi vlasnik TV Dalmacije. Novo vodstvo, program i voditelji predstavljeni su u splitskom hotelu Radisson Blu, a vlasnici su uzvanicima prikazali su sve ono što su proteklih mjeseci radili te su predstavili svoje nove adute s kojima kreću već idući tjedan.
Zanimljivo je kako se na televiziju nakon dugogodišnje stanke vraćaju Mirella Meić i Ina Koudela Dukan, poznata novinarska lica koja su ‘zanat pekla’ dugi niz godina. Iznenađenje je svakako bilo i što dugogodišnji radijski glas koji nas svako jutro budi na Radio Dalmaciji sada na TV Dalmaciji dobiva svoj vlastiti talk show, a riječ je naravno o Editi Lučić Jelić.
Saznali smo kako s emitiranjem nastavlja i emisija ‘DeStigma’ urednice dugogodišnje novinarke HINA-e Žakline Jurić, ali i kako s radom nastavlja Lana Tafra, voditeljica koja iza sebe ima najviše odrađenih kontakt emisija u Hrvatskoj. Stalna i provjerena postava TV Dalmacije također nastavlja sa svojim radom, a to su Sandra Barčot, Maja Pejković Kaćanski i Joško Elezović. Okupljenima su predstavljena nova TV lica koja će dobiti priliku kroz nove emisije predstavit se gledateljima. Tina Kaćunko, Karle Perhat, Renata Kovačić, Karlo Barbir i Nataša Debak tek su neki od njih.

Na event TV Dalmacije i DRAMA radija bilo je niz gradskih i županijskih vijećnika, direktora javnih tvrtki i ravnatelja javnih ustanova. Pozivu su se odazvali i splitski gradonačelnik Ivica Puljak, župan Blaženko Boban, ali i ministar Oleg Butković. Na predstavljanju programa TV Dalmacije bilo je i niz saborskih zastupnika Tomislav Šuta, Miro Bulj, Marijana Puljak, ali i neki bivši zastupnici poput Petra Škorića i Ivane Ninčević Lesandrić.
Valja istaknuti kako su na događaju bila i imena s estradne scene poput Petra Dragojevića, Matka Jelavića, Duška Kuliša, Izabele Martinović, Johnnyja Gitare te kreatora Jurice Pirića, sportašice Nataše Bebić i mnogih drugih.
Predstavljanje programa popratio je i niz medijskih lica poput Rade Popadića, Mate Prlića, Živane Šušak Živković, Mariole Milardović Perić, Marije Njavro, Kate Lujo, Aide Čakić, Emersona De Suoze Cruz i brojnih drugih.

Banner 300x250 DU 1

Osim novog programa TV Dalmacije, pokrenut je DRAMA radio kojeg se može slušati na platformi DAB i aplikaciji RadioPlayer. Inače, DRAMA radio krenuo je iz Dubrovnika, a sada se može čuti u cijeloj Dubrovačko-neretvanskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji dok TV Dalmacija svojim signalom pokriva cijelo područje Doline Neretve, pola Pelješca i otoka Korčule odnosno više od 50 posto teritorija Dubrovačko-neretvanske županije.
Iz uprave su istaknuli da je predstavljen tek dio onoga što ova vrijedna ekipa planira raditi…

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1857. Rođen Ivo Vojnović

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1768. Rođen autor ‘Kate Kapuralice’ Vlaho Stulli

Dulist

Naša pizzeria Pista & Pazza našla se među 14 najboljih pizzerija Hrvatske

Dulist