Aktualno

PARKING TIM ‘Ravnatelj Bekić opstruira naše poslovanje. Parking kraj bolnice nastavljamo naplaćivati’

parking bolnica kamperi 2

Iako je Uprava Opće bolnice Dubrovnik obavijestila javnost kako se parkiranje ispred ove zdravstvene ustanove neće naplačivati nakon 25. veljače, budući da je raskinut ugovor s dosadašnjim zakupcem, tvrtka Parking Tim ima drukčije mišljenje.

– Nakon priopćenja Uprave Opće bolnice Dubrovnik da je Ugovor o zakupu parkirališta raskinut i da će se naplaćivanje obavljati do 25. veljače 2023. godine, ovim putem obavještavamo javnost i sve korisnike usluga parkirališta u krugu Opće bolnice Dubrovnik da Parking Tim d.o.o. nastavlja obavljati djelatnost upravljanja, održavanja nadzora i naplate parkiranja i nakon 25. veljače 2023. godine pa sve do okončanja sudskog postupka koji je Parking Tim d.o.o. pokrenuo protiv Opće bolnice Dubrovnik – ističu iz ove tvrke u priopćenju za medije.

– Naime, kako je javnost bila izvještavana unazad 18 mjeseci, ugovorni odnos između Opće bolnice Dubrovnik i Parking Tim-a nastavljen je i nakon 1. kolovoza 2021. godine i još traje unatoč neistinitim i izvrnutim tvrdnjama ravnatelja Bekića. Ravnatelj Bekić tijekom 18 mjeseci iznosi neistine o prirodi pravnog odnosa između Parking Tim-a i Opće bolnice Dubrovnik čime nanosi štetu u poslovanju Parking Tim-a. U rujnu 2022. godine na inicijativu opunomoćenika Opće bolnice Dubrovnik započeli su pregovori Parking Tim-a i Opće bolnice Dubrovnik o novim uvjetima i izmjenama odredbi Ugovora sklopljenog 1. 8. 2015 godine. Sve izmjene prvenstveno u pogledu cijene i zakupnine bile su prihvaćene s obje ugovorne strane te je ujedno i dogovoran termin potpisivanja tako izmijenjenog Ugovora. Neposredno prije samog potpisivanja ravnatelj Bekić iz nama nepoznatih razloga naprasno mijenja opunomoćenike koji su sudjelovali u pregovorima s Parking Tim-om i opunomoćuje drugog zastupnika. Parking Tim d.o.o. nakon zaprimljene obavijesti o otkazu Ugovora pismenim putem pozvao je Upravu Opće bolnice Dubrovnik na rješavanje spora mirnim putem, no uprava Opća bolnice Dubrovnik je sve pozive u potpunosti neprofesionalno ignorirala, ne uzimajući u obzir štetne posljedice koje će za vrijeme trajanja ovog sudskog spora trpjeti isključivo i jedino korisnici parkirališta Opće bolnice Dubrovnik i društvo Parking Tim d.o.o.. Ujedno, Uprava Opće bolnice Dubrovnik uz svu prezaduženost u priopćenju za medije najavljuje besplatno parkiranje i odriče se iznosa zakupnine i preuzima troškove održavanja zemljišta…? Ne sumnjamo da će ravnatelj Bekić i dalje nastaviti opstruirati poslovanje društva Parking Tim d.o.o. i u javnosti negirati sve izneseno, ali o svemu navedenom postoji pisana korespondencija i dokazi – zaključuju iz tvrtke Parking Tim.

Pročitajte još

DINNER IN THE SKY Nezaboravno iskustvo dolazi u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

POVEĆANA SREDSTVA ZA KULTURU Raspisan poziv za predlaganje kulturnih programa za 2025. godinu

Dulist