Sport

Ovaj vikend navijamo za Sharkse!

sharks16

Ovaj vikend, u subotu, 5. studenoga i nedjelju 6. studenoga u Bjelovaru će proteći u znaku Festivala footbala, a u organizaciji Hrvatskog saveza američkog nogometa. Prvi dan, u subotu, 5. studenoga na Gradskom stadionu će se održati Kamp hrvatske reprezentacije, a drugi dan, u nedjelju, 6. studenoga od 10 do 13 sati posjetitelji će moći uživati u Flag football Kupu Hrvatske, nakon čega od 15 17 sati slijedi All star utakmica.

Nedjelja, 6. studenoga donosi Flag football kup u kojem će sudjelovati Osijek Cannons, domaćin Bjelovar Greenhorns, povratnici u ligu Karlovac Dukes, Zagreb Patriots i Dubrovnik Sharks.

Prije samog Kupa, a kao otvaranje događaja, održat će se utakmica između juniorskih odnosno U16 kategorija Zagreb Patriotsa i Dubrovnik Sharksa, a nakon flag kupa, održat će se All star utakmica s članovima svih 5 momčadi koje igraju kup. Sharksi putuju svi, i seniori i juniori, a od bivših reprezentativaca Lujo Domaćin i Marko Miletić. Putuje i Luka Stanišić koji je prethodno bio pozvan u reprezentaciju 2020., ali radi pandemije nije imao priliku zaigrati kao reprezentativac.

 

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist