Sport

OTVORENO PRVENSTVO Kraljica sportova okupila u Dubrovniku 600 natjecatelja

atletika naslovna

Na atletskoj stazi u Lapadu ove se subote okupilo oko 600 natjecatelja iz 25 klubova! Svi oni okupili su se u Dubrovniku na Otvorenom prvenstvu u atletici, koje je ove godine okupilo brojne uspješne atletičarke i atletičare. Tu su Mia Wild, jedna od naših najtalentiranijih atletičarki te aktualni hrvatski prvak u trčanju na 100 i 200 metara Marko Čeko. Najavljena je i seniorska prvakinja Hrvatske na 1500 metara Klara Andrijašević,
Matija Vojvodić, jedan od najistaknutijih sportaša regije, Bakir Musić, jedan od najboljih juniora u sprintu iz Bosne i Hercegovine, Edhem Vikola, talentirani sprinter iz Bosne i Hercegovine, Roko Farkaš, svjetski juniorski prvak u skoku u dalj i Jana Košćak, svjetska prvakinja u višeboju.

Natjecatelji će se moći okušati u brojnim disciplinama, uključujući utrke na 60 m, 100 m, skok u dalj, bacanje vortexa i kugle, dok će se za starije kategorije održati i utrke na duže staze, poput 800 m i 1000 m. Također, na programu su revijalne utrke za roditelje, građane grada Dubrovnika i atletske trenere, koji će moći sudjelovati u utrci na 60 m, utrci na 1000 m, te štafeti 4×25 m. Svi natjecatelji plaćaju startninu u iznosu od 7 eura po disciplini.

Banner 300x250 DU 1

Inače, ovo je natjecanje u organizaciji Atletskog kluba Dubrovnik pokrenuto kao apel za izgradnju atletske staze.

Pročitajte još

REGIONALNA LIGA Jug poražen od Jadrana

Dulist

VEČERAS MNK Square Dubrovnik protiv Osijeka u prvom kolu SS HMNL

Dulist

PARSKI TURNIR BRIDŽA Prvo mjesto osvojili Zvrko i Majstorović

Dulist