Aktualno

OD PETKA Konzum na akciju stavlja 360 proizvoda plus još 1000 na sniženja

U Vladi se ove srijede održao sastanak premijera Andreja Plenkovića i pet ministara s predstavnicima trgovačkih lanaca vezano uz inicijativu da se cijene određenih artikala vrate na razinu od kraja prošle godine. Glavni izvršni direktor Fortenova grupe Fabris Peruško izjavio je nakon sastanka da će Konzum u sklopu inicijative za smanjenjem cijene iz potrošačke košarice, od petka krenuti s akcijama i snižavanjem cijena.

– Imali smo konstruktivan razgovor s Vladom, koja će sutra izaći s novim mjerama. Mi kao Fortenova i Konzum, zajedno s našim proizvodnim kompanijama dali smo obećanje da ćemo odraditi sve što je u našem interesu da pomognemo u smanjenju inflacije u RH. Mi ćemo već od petka krenuti s određenim akcijama na nekih 360 proizvoda + 1000, sa kojima ćemo ići s manjim cijenama – rekao je Peruško, istaknuvši da je cilj i njima i kompaniji da inflacija u RH bude manja jer, kako je rekao, ‘to je bolje i za kupce i naše zaposlenike’.

Na sastanku su uz premijera potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović, ministar financija Marko Primorac, ministrica poljoprivrede Marija Vučković i ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić.

 

Pročitajte još

Održan Sajam poslova u turizmu u organizaciji Regionalnog centra kompetentnosti Dubrovnik

Dulist

[VIDEO/FOTO] Duo Hojsak & Novosel i Dubrovački simfonijski orkestar ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

ZANIMLJIV PRIZOR U GRUŠKOJ LUCI Evo kako je kruzer pozdravio Grad

Dulist