Kultura

Od danas možete kupiti ulaznice za Dubrovačke ljetne igre

Od danas možete kupiti ulaznice za Dubrovačke ljetne igre

Od danas možete kupiti ulaznice za Dubrovačke ljetne igre.

Početak internetske prodaje u znaku je iznimnih glazbenih programa s međunarodnim zvijezdama pa su tako već dostupne ulaznice za recitale pijanista Andrása Schiffa, violončelista Nicolasa Altstaedta, bas-baritona Marka Mimice, kao i koncert pijanista Maxima Emelyanycheva s violinistom Aylenom Pritchinom u atriju Kneževa dvora, ali i druge programe. U prodaji su od danas i ulaznice za nastup jedne od najpopularnijih pjevačica fado glazbe, slavne Marize na taraci tvrđave Revelin, kao i za dva od ukupno četiri premijerna dramska naslova 74. festivalske sezone – Shakespeareovu komediju Na tri kralja ili kako hoćete koju će, u koprodukciji Dubrovačkih ljetnih igara i ZKM-a, postaviti poljski kazališni redatelj Grzegorz Jarzyna na tvrđavi Lovrjenac, te monodramu Maske u kojoj glumac i redatelj Dražen Šivak oživljava tradiciju commedie dell’arte. Već su dostupne i ulaznice za reprizne dramske naslove: Ljubovnike u režiji Aleksandra Švabića ispred crkve sv. Jakova, Lorcinu Krvavu svadbu u režiji Franke Perković Gamulin na otoku Lokrumu te autorski projekt Mara i Kata Saše Božića u suradnji s Natašom Dangubić i Doris Šarić-Kukuljicom.

Novost u programu popusta je early bird ponuda koja vrijedi sedam dana od početka prodaje, zaključno s ponedjeljkom, 20. veljače. Lokalna prodaja bit će otvorena krajem lipnja, gdje će se i ove sezone moći ostvariti sljedeći popusti: 10% uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama, uz mogućnost obročnog plaćanja za iznose iznad 70 €. Ponovno će biti dostupan i poseban popust za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije koji će uz predočenje osobne iskaznice pri kupnji na blagajni moći ostvariti popust od 30% te dodatnih 10% pri plaćanju Mastercard i Maestro karticama. Kupnjom ulaznica za dvije dramske, odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru, a studenti uz predočenje X-ice ili ISIC-međunarodne studentske iskaznice mogu ostvariti popust od 10% na maksimalno dvije ulaznice po izvedbi. Jednodnevni DU PASS kupcima omogućuje 10% popusta, trodnevni 30% te sedmodnevni 50% za dvije ulaznice po izvedbi.

Ulaznice za brojna dramska i glazbena događanja na programu 74. Dubrovačkih ljetnih igara od danas su dostupne online na mrežnim stranicama festivala www.dubrovnik-festival.hr te putem servisa www.ulaznice.hr i to uz sedmodnevni early bird popust od 10% te dodatnih 10% uz plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticama.

-Za sve dodatne informacije na raspolaganju je Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara putem e-mail adrese sales@dubrovnik-festival.hr te telefonski na broj (020) 326 123 – navode iz Igara.

 

Pročitajte još

[FOTO] UNIŠTENJE U FLORI Prva izložba Josipe Vlašić

Dulist

KONCERTI U TAJNIM VRTOVIMA Kvartet Sorkočević ispred Kuće Bukovac

Dulist

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist