Aktualno

OD 27. SRPNJA Air Baltic uvodi letove na liniji Riga-Dubrovnik dva puta tjedno

Nacionalni prijevoznik Latvije izvršio je operativne promjene na svojim sezonskim linijama prema Hrvatskoj. Dugogodišnja sezonska linija Riga – Rijeka, koja je uglavnom prometovala dva puta tjedno, ove će godine prometovati svega jednom tjedno u razdoblju od 29. srpnja do 16. rujna, piše Croatian Aviation.

Air Baltic je također najavio uvođenje linije Vilnius – Rijeka, koja je originalno trebala prometovati dva puta tjedno, no ta je linija ukinuta zbog situacije s pandemijom COVID-19.

Linija Riga – Split prometovat će od 29. lipnja jednom tjedno, a od 31. srpnja uvodi se i drugi tjedni let. Originalni plan ove aviokompanije bio je letjeti na liniji Riga – Split tri puta tjedno no broj tjednih polazaka reduciran je sukladno potražnji.

Linija Riga – Dubrovnik prometovat će od 27. srpnja dva puta tjedno, na ovoj liniji nije došlo do smanjenja kapaciteta i tjednih polazaka, ali je zato početak prometovanja odgođen za sami kraj srpnja.

Linija Vilnius – Dubrovnik koja je ove godine trebala prvi puta prometovati (baš kao i linija Vilnius – Rijeka) u potpunosti je ukinuta za ovu ljetnu sezonu. Originalno su bila planirana dva tjedna leta na ovoj liniji.

Pročitajte još

ELEKTROTEHNIČARI SLAVE 56. GODINA MATURE Rodilo se zajedništvo koje nikad neće prestati!

Dulist

PROMETUJE 48 LINIJA IZ 21 DRŽAVE Kraj posezone u Dubrovniku još nije na vidiku

Dulist

MARINA SVILOKOS ‘Neizvjesno je hoćemo li cijepljenje uopće moći organizirati u našim ljekarnama’

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija