Županija

OBITELJ KUNČEVIĆ SA ŠIPANA Sada su potpuno odsječeni od svijeta

Copy of image

DuList je nedavno pisao o problemu obitelji Kunčević sa Šipana, koji već nekoliko godina traže od Grada Dubrovnika da sanira stari zemljani put kojim jedino mogu doći do svoje kuće.

Sada je njihov put u potpunosti srušen, potonuo je u more i ne može se prolaziti biciklom tuda, a kako pišu na adresu DuLista, jedva se može proći i pješke.

Na naš upit, kojeg smo prije dva mjeseca uputili Gradskoj upravi, postoji li mogućnost da se spomenuti put sanira i dovede u stanje koje bi bilo pogodno za prolaz invalidskim kolicima, budući da je gospođa Kunčević teško pokretna, te je li ostvaren kontakt s obitelji Kunčević po tom pitanju iz Grada Dubrovniku odgovorili su tada: ‘Gradska uprava svjesna je problema obitelji Kunčević, te je sanacija puta i rive u planu nadležnog Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne projekte. Čim dozvole financijski i organizacijski uvjeti, Grad će krenuti u popravke kao što je radio i prethodnih godina.’

No na naše pitanje kolika je procjena sanacije tog puta i koliko bi mogli trajati radovi nismo dobili odgovor, stoga ga ovim putem još jednom postavljamo.

Pročitajte još

MOŽE SE! Ploče plaćaju autobus svojim učenicima i tijekom ljeta

Dulist

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist