Aktualno

NOVO VODSTVO Pavo Đukan novi je predsjednik KUD-a Stjepan Radić

NOVO VODSTVO Pavo Đukan novi je predsjednik KUD-a Stjepan Radić

KUD „Stjepan Radić“ Pridvorje ima novo vodstvo. Na održanoj skupštini KUD-a za novog predsjednika izabran je Pavo Đukan. Na mjesto zamjenika predsjednika izabran je Vlaho Đivanović, a za dopredsjednike Anđela Dragić i Stjepan Marinovoić. Novi tajnik KUD-a je Pavo Veselić, dok su članovi Izvršnog odbora još i Peta Mujo, te Petar Kolić.

Dosadašnji predsjednik KUD-a Vlaho Mujo podnio je izvješće o dosadašnjem radu, te brojnim uspjesima KUD-a u proteklom četverogodišnjem razdoblju. Naglasio je kako su u KUD „Stjepan Radić“ članovi okupljeni iz ljubavi prema Konavlima, te da takav KUD moraju voditi mladi članovi.

Dosadašnji tajnik KUD-a Denis Kolić podnio je financijsko izvješće, te je zahvalio svima na podršci budući je kao tajnik KUD-a proveo čak dvadeset i tri godine.

Sva izvješća kao i odluke o izboru novog vodstva KUD-a usvojene su jednoglasno, a članovi KUD-a uručili su i prigodne poklone dosadašnjem predsjedniku Vlahu Muju i tajniku Denisu Koliću.

Novi predsjednik KUD-a Pavo Đukan zahvalio se članovima na povjerenju, te najavio još kreativnije i bolje programe za mlade u Konavlima koje je pozvao da se priključe KUD-u.

Već u prosincu KUD „Stjepan Radić“ priprema božićni koncert svojeg zbora, uz goste – Pučki zbor Konvale, klapu Jadran i klapu Vežilice.

 

Foto KUD Stjepan Radic

Pročitajte još

Cijene u siječnju više za 4,1 posto, najveći porast u restoranima i hotelima

Dulist

Evo koje su ulice u povijesnoj jezgri sutra bez vode!

Dulist

Nacionalni park Mljet otvara se 1. ožujka!

Dulist