Aktualno

NOVO MJESTO ZA STUDENTE Otvoren studentski klub Skatula

studentski klub skatula

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, Studentski centar Dubrovnik i Sveučilište u Dubrovniku jutros su u prostorima Studentskog doma otvorili novo mjesto za studente – Studentski klub Skatulu.

Rezultat je to želje za kontinuiranim unaprjeđenjem studentskog sadržaja i pružanja adekvatnog prostora za zabavu i druženje studenata kao i za brojne događaje koje studenti organiziraju. Prostor se sastoji od gaming i filmskog kutka, stola za biljar, prostora opremljenog društvenim igrama, stola za stolni tenis, pikada, stolnog nogometa i audio opreme.

– Studentski zbor je protekle godine radio na opremanju prostora u koji su dobrodošli svi studenti. Nadamo se kako će iskoristiti ovaj prostor za brojne aktivnosti koje su im u njemu dostupne – istaknula je predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku Antonela Đuraš.

Ravnatelj Studentskog centra Marko Potrebica zahvalio se svim studentima i Studentskom zboru koji su sudjelovali u kreiranju i opremanju ovog prostora, a istaknuo je kako je Skatula mjesto koje omogućava studentima cjelodnevni boravak u Studentskom domu te im poželio dobru zabavu i kvalitetan provod u novom prostoru namijenjenom upravo njima.

Prostor studentskog kluba Skatula će biti otvoren svakog dana od 9 do ponoći.

Pročitajte još

ALH prodaje Hotel Odisej na Mljetu!

Dulist

SUGRAĐANIN ISTIČE ‘Stanovnici Mokošice zaslužuju malo više od ovakvih skalina’

Dulist

Plenković otkrio zašto toliko vjeruje ministrici Obuljen Koržinek: ‘Mi smo ista generacija’

Dulist