Kultura

NOVA IZLOŽBA U FLORI ‘Iza mora’ Siniše Ilića

c flora jaksic4902

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik i Galerija Flora pozivaju na otvorenje izložbe ‘Iza mora’ Siniše Ilića koje će se održati u subotu, 25. svibnja u 18 sati u Flori.

Uz radove Siniše Ilića ‘Orijentacija u 100 revolucija’ i ‘Oseka’, u Medijateci galerije Flora održati će se razgovor o Oktobarskom salonu i biti će izloženi radovi ‘Odeljenje povremenosti’ Mie Ćuk, ‘Stara frajla’ Dubravke Sekulić, Edukativni mural o malo poznatoj povijesti slikarstva Darinke Pop- Mitić iz Kolekcije ‘Oktobarski salon’ i bit će prikazano ponešto od arhivskog materijala vezanog za ovu beogradsku manifestaciju likovnih umjetnosti.

Razgovor će voditi kustosica izložbe Zorana Đaković Minniti i Siniša Ilić. Izložba se realizira u suradnji sa Kulturnim centrom Beograda.

– Radujemo se Vašem dolasku, razgovoru i druženju u Florinu vrtu. Izložba se može pogledati do 3. lipnja svaki dan od 10 do 13 sati i od 17 do 20 sati. Izložba se može pogledati i u drugim terminima ako su vrata Florina doma otvorena, te najavom na mejl: galerijaflora.dbk@gmail.com – poručili su iz Flore.

 

Pročitajte još

Kralj Charles odlikovao Hrvaticu Lady Jadranku Njerš Beresford-Peirse koja je ulagala u dubrovačku baštinu

Dulist

ZAVRŠNA IZLOŽBA U FLORI Zavirite u šareni svijet polaznika PopHeart Factoryja

Dulist

IBRICA JUSIĆ UZ 60 GODINA KARIJERE ‘Prst sudbine pokazao mi je da sjednem na moje skaline’

Ivana Mijić Vulinović