Zanimljivosti

Neka Vaš vrt oživi s Vrtlarom!

vrtlar2441

S tradicijom duljom od šest desetljeća, Vrtlar d.o.o. tvrtka je koja se svojim radom vješto utkala u živote svojih sugrađana.

Ono na čemu je Vrtlar izgradio svoju tradiciju i što mu je primarna djelatnost jest uređenje zelenih površina, bilo javnih bilo privatnih. Nagradnom igrom, koja je u tijeku, Vrtlar ovaj dio svoje djelatnosti želi približiti svim građanima grada Dubrovnika. Naime, glavna nagrada je besplatno uređenje vrta, a cilj je podsjetiti sugrađane da im, osim Cvjećarnice i Rasadnika, na raspolaganju stoji i tim stručnih ljudi koji godinama uspješno rade na projektiranju, izgradnji i rekonstrukciji zelenih površina.

Pravila nagradne igre su vrlo jednostavna: u razdoblju trajanja igre, a to je od 22. kolovoza do 5. rujna, potrebno je na e-mail marketing@vrtlar-dubrovnik.hr napisati razlog zbog čega bi upravo Vaš vrt trebali urediti. Uz zanimljivo i duhovito objašnjenje treba poslati i fotografiju svoga vrta i to je sve!

Za sudjelovanje u nagradnoj igri nema prepreka niti uvjeta osim toga da je Vaš vrt na području grada Dubrovnika i da uz objašnjenje na e-mail pošaljete i fotografiju, a najmaštovitijeg Vrtlar nagrađuje s potpuno besplatnim uređenjem vrta!

Druga nagrada je 15 posto popusta na uređenje vrta, a treća poklon bon u iznosu od 300 kuna, koji je iskoristiv u Cvjećarnici ili Rasadniku Zaton. Svi detalji nagradne igre nalaze se i na web stranici Vrtlara www.vrtlar-dubrovnik.hr i facebook profilu Vrtlar Dubrovnik.
Sudjelujte u našoj nagradnoj igri, osvojite vrijedne nagrade i poklonite svoje povjerenje tradiciji duljoj od 60 godina; oslonite se i ovaj put na Vaš Vrtlar!

Sponzorirani članak

Pročitajte još

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1687. Umro vjerski pisac i pjesnik Bernard Đurđević

Dulist