Aktualno

‘NEDJELJOM U 2’ Evo što građani očekuju da će Stanković pitati Frankovića

gradsko vijece frankovic 5

Gradonačelnik Mato Franković gostovat će danas u emisiji ‘Nedjeljom u 2’. Nakon što je svoje sudjelovanje odgodio zbog privatnih obveza, s voditeljem Aleksandrom Stankovićem porazgovarat će o raznim temama, a među njima će se sigurno naći i one koje su postavili gledatelji.

Naime, Stanković je u objavi na Facebooku postavio pitanje gledateljima što bi pitali gradonačelnika Frankovića. Pregledom komentara, može se vidjeti kako ima jako puno pitanja.

Neka od njih su: ‘Kako sačuvati Dubrovnik od apartmanizacije i kako vratiti domaće stanovništvo u Dubrovnik?’, ‘Kad će se aplikacijom u gradskom prijevozu Libertas moći kupiti pojedinačna karta i mjesečni pokaz’, ‘A da priupitate dotičnog o Žarkovici i obećanom azilu, a koji nema veze s obećanim?’, ‘Zašto nema dovoljno linija ni rotacija autobusa JGP Libertas, a ima dovoljno autobusa da voze shuttle s cruisera?’, ‘Je li gosparu Matu Frankoviću stranačka iskaznica pomogla da dođe do pozicije direktora ACI Marine Dubrovnik?’, ‘Zašto se svi prazni gradski stanovi unutar zidina ne daju ljudima koji jedva krpaju kraj sa krajem u podstanarstvu po povlaštenoj renti (Karmen)’, ‘Kad ćemo krenuti sa sadnjom stabala, uređenjem parkova, zelene zone bez automobila za šetnje?’…

Pročitajte još

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist