Sport

NE ZNATE ŠTO RADITI U NEDJELJU? A zašto ne biste bili dio prve Dubrovnik Akvatlon Lige?

NE ZNATE ŠTO RADITI U NEDJELJU? A zašto ne biste bili dio prve Dubrovnik Akvatlon Lige?

Ovu nedjelju na plaži Mandrač na Babinom kuku počinje prva Dubrovnik Akvatlon liga.

Start će biti u 9 sati, a plivat će se 1000 metara (od ponte Mandrača do ponte Copacabane i nazad), zatim se s plivanja ide odmah iz tranzicije na trčanje 5000 (uz more – Šetalištem Nika i Meda Pucića do Ulice Iva Dulčića te Ulicom Ivana pl. Zajca do Bokeljske ulice).

Trči se uz obalu, staza je brza i dinamična te su dva su okreta uključena. Svi se natjecatelji mole da dođu preuzeti natjecateljske brojeve u 08.30 sati, pripremiti se i zagrijati se za početak lige.

Sažetak utrke za sudionike će biti u 08.55 sati u zoni tranzicije gdje će se u kratkim crtama objasniti sve što je potrebno o utrci.

Ovo je prva multisport liga u Dubrovniku, a odvijat će se kroz cijelo ljeto i to na različitim lokacijama. Finale lige će biti ujedno i državno prvenstvo u Akvatlonu. Triatlon Klub Dubrovnik na ovaj način promovira multi sport kao rastuću globalnu atrakciju od koje koristi imaju kako lokalno stanovništvo, tako i gosti naše destinacije.

U najavi je i jedan triatlon u Dubrovniku koji će biti međunarodnog karaktera, atraktivan kako i priliči našem Gradu, čime se želi dokazati svima da Dubrovnik ima i mnogo sportskog potencijala.

Organizator Dubrovnik Triatlon poziva sve građane stare i mlade na sudjelovanje koje je besplatno a prijaviti se mogu svi na www.racecollector.com. Maloljetnicima je dozvoljeno sudjelovanje uz nadzor roditelja.

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr