Vaše vijesti

NE PROPUSTITE S Eko Omblićima na Lopud ovu subotu!

lopud2089

Ljeto je tu… Stoga idemo! Pod motom ‘MORE ZOVEEE’, u okviru našeg projekta Priroda br. 1 ili Nature No 1, u okviru obilježavanja Sv.Dana okoliša odlazimo na slikoviti elafitski otok Lopud – pišu Eko Omblići, te dodaju i detalje puta.

Dragi svi dođite u subotu, 6. lipnja 2015. u 8.55 u naš Eko centar  u Mokošici kada ćemo se dobrotom JP Libertas u 9.05 sati zaputiti u grad, busom 1b prema  gruškoj luci i točno u 10 sati zaploviti brodom Postira prema Lopudu.

Po dolasku na lopudsku rivu obići ćemo franjevački smostan Sv.Marije, Prirodoslovni muzej te čuveni lopudski perivoj Majneri. Neće nedostojati ni kupanja i rekreacije na prelijepim plažama Lopuda, na Igalu i Šunju. Posebno veselje će biti odlazak na pjeskovitu  plažu Šunj koja je svrstana među najljepše plaže Mediterana – kažu Omblići, koji dodaju i to kako će tijekom ekološko edukativnog izleta učiniti  41. eko patrolu i popričati s  mještanima Lopuda o ekološkim problemima koji ih muče.

– Sa sobom trebate ponijeti eko sendviče, prirodne sokove, voć , vode, kape, eko srca, opremu za kupanje i zaštitu od sunca te velik i osmijeh za našu 71. dupinku Mare po našoj mladoj sugrađanki Mari Maltarić. Uz relaks vježbu ‘Pozdrav Suncu’ pozdravit ćemo se s lijepim Lopudom oko 18.10. Dolazak broda  u Gruž se očekuje oko 19.05 a povratak eko aktivista  u Mokošicu oko 19.35 – napominju iz Eko Centra.

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist