Aktualno

NATJEČAJ ZA ŽUPANIJSKI TZ Umjesto Bakića Srgota, Bošković, Miljanić…?

NATJEČAJ ZA ŽUPANIJSKI TZ Umjesto Bakića Srgota, Bošković, Miljanić...?

Traži se nasljednik dugogodišnjeg direktora Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Vladimira Bakića. Turističko je vijeće, naime, početkom tjedna raspisalo natječaj za izbor i imenovanje direktora ili direktorice županijskog TZ-a na mandat od četiri godine. U turističkim su krugovima već počela šuškanja o mogućim kandidatima koji razmišljaju poslati prijavu, a među imenima ‘isplivalo’ je i ono Julija Srgote, predstojnika Zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Dubrovnik. Srgota je prije dolaska u Zavod, početkom prošle godine, bio dugogodišnji zaposlenik Hotela Maestral gdje je, među ostalim, od rujna 2017. obnašao funkciju predsjednika Uprave. Za komentar o tome hoće li se javiti na natječaj, nismo ga uspjeli dobiti.
Spominje se i ime Matee Bošković, ali i ono bivšeg pročelnika u Gradu Dubrovniku, Marka Miljanića. Miljanić je, podsjetimo, u Gradskoj upravi vodio upravo resor turizma.
No, natječaj tek raspisan pa treba vidjeti tko će prijavu i poslati te koliko će ukupno biti kandidata.
Raspisivanje natječaja za direktora ili direktoricu Turističke zajednice dubrovačko-neretvanske komentirao je ovog utorka i župan Nikola Dobroslavić ne otkrivajući pak koga bi želio vidjeti na toj poziciji te ima li već prijavljenih kandidata.
-Odluka o raspisivanju natječaja donesena je u okviru zakonskih propisa. Držali smo se svih pravila, natječaj je u tijeku i na njega se može javiti svatko tko zadovoljava uvjete. Bit će procijenjene sve prijave na Turističkom vijeću te će vijeće donijeti odluku o izboru najboljeg kandidata ili kandidatkinje. Natječaj ciljamo završiti do 30. lipnja kada je i rok za izbor direktora Turističke zajednice – rekao je župan.

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist