Aktualno

NATJEČAJ ZA ŽUPANIJSKI TZ Umjesto Bakića Srgota, Bošković, Miljanić…?

Traži se nasljednik dugogodišnjeg direktora Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije Vladimira Bakića. Turističko je vijeće, naime, početkom tjedna raspisalo natječaj za izbor i imenovanje direktora ili direktorice županijskog TZ-a na mandat od četiri godine. U turističkim su krugovima već počela šuškanja o mogućim kandidatima koji razmišljaju poslati prijavu, a među imenima ‘isplivalo’ je i ono Julija Srgote, predstojnika Zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Dubrovnik. Srgota je prije dolaska u Zavod, početkom prošle godine, bio dugogodišnji zaposlenik Hotela Maestral gdje je, među ostalim, od rujna 2017. obnašao funkciju predsjednika Uprave. Za komentar o tome hoće li se javiti na natječaj, nismo ga uspjeli dobiti.
Spominje se i ime Matee Bošković, ali i ono bivšeg pročelnika u Gradu Dubrovniku, Marka Miljanića. Miljanić je, podsjetimo, u Gradskoj upravi vodio upravo resor turizma.
No, natječaj tek raspisan pa treba vidjeti tko će prijavu i poslati te koliko će ukupno biti kandidata.
Raspisivanje natječaja za direktora ili direktoricu Turističke zajednice dubrovačko-neretvanske komentirao je ovog utorka i župan Nikola Dobroslavić ne otkrivajući pak koga bi želio vidjeti na toj poziciji te ima li već prijavljenih kandidata.
-Odluka o raspisivanju natječaja donesena je u okviru zakonskih propisa. Držali smo se svih pravila, natječaj je u tijeku i na njega se može javiti svatko tko zadovoljava uvjete. Bit će procijenjene sve prijave na Turističkom vijeću te će vijeće donijeti odluku o izboru najboljeg kandidata ili kandidatkinje. Natječaj ciljamo završiti do 30. lipnja kada je i rok za izbor direktora Turističke zajednice – rekao je župan.

Pročitajte još

NIKOLA I IVAN SRŠEN LOPUĐANINU SPASILI ŽIVOT ‘Reanimirali smo ga sat vremena, mislio sam da je gotovo, a onda je srce počelo kucati…’

Dulist

IVAN KOMUŠANAC Vaša županija izvrsno prati trendove u obnovljivim izvorima energije, a prava priča se tek ima pokrenuti

Mia Njavro Banić

NEMA OZLIJEĐENIH Vatrogasci pilaju granu koja je pala na balkon hotelskih soba

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija