Aktualno

Na društvenim mrežama kruži lažna nagradna igra INA-e!

Na društvenim mrežama pojavila se navodna nagradna igra INA-e kojom se, kako se navodi, obilježava 58. obljetnica Ine Državna potpora. Korisnicima je ponuđen kratak upitnik na kraju kojeg se obećava dobitak od 4000 kuna. Iz INA-e upozoravaju kako se radi o lažnoj nagradnoj igri.

– Obavještavamo vas da je u tijeku lažna nagradna igra na društvenim mrežama u kojem se njezin organizator lažno predstavlja kao INA. Svi Inini službeni nagradni natječaji i nagradne igre koje kompanija organizira objavljuju se putem Ininih službenih kanala – internetske stranice www.ina.hr te Ininih službenih profila na društvenim mrežama, objavili su iz INA-e na službenim stranicama te dodali kako službeni natječaji uvijek sadržavaju jasna pravila i informacije o zaštiti podataka.

– Stoga vas upozoravamo da nagradni natječaji i nagradne igre koji se objavljuju na drugim internetskim stranicama ili kanalima nisu povezani s Inom i savjetujemo vam da ne dijelite s njima svoje osobne ili bilo kakve druge podatke. Sve sumnjive nagradne natječaje koji se predstavljaju kao INA uvijek možete prijaviti 0-24 sata putem INA Besplatnog telefona na 0800-1112, zaključuju iz INA-e.

 

Foto: printscreen

Pročitajte još

Shaquille O’Neal večeras u Dubrovniku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Klevisa Ymeri ostaje u pritvoru: Županijski sud ukida odluku o jamčevini

Dulist