Aktualno

Muratti se predomislila

Predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti u dopisu kojeg je 23. svibnja uputila Ministarstvu uprave zatražila je obustavu upisa v.d. upravitelja Zaklade Blaga djela Klarija Šobera.

U obrazloženju Muratti je istaknula kako je u međuvremenu Gradsko vijeće „razrješilo i imenovalo Upravno vijeće Zaklade“ te da je ona od novog saziva Upravnog vijeća Zaklade zatražila da u što kraćem roku predloži novog upravitelja Zaklade, kako bi isti mogao biti imenovan već na idućoj sjednici Gradskog vijeća najavljenoj za početak lipnja.

Istog dana iz Ministarstva je stigao odgovor u kojem se nigdje ne spominje da će, prema pridošloj preporuci, obustaviti upis, već se samo ističe kako, prema njihovom shvaćanju Zakona o zakladama i fundacijama, Ministarstvo ne može donijeti rješenje o razrješenju ili imenovanju članova Upravnog vijeća Zaklade.

Opširnije čitajte u novom broju duLista kojeg od srijede ujutro možete naći na kioscima.

Pročitajte još

PROVJERILI SMO ŠTO SE DOGAĐA NA LAPADSKOJ PLAŽI Uljepšavanje Copacabane ili betoniranje?

Dulist

Psi i dalje čekaju na Žarkovici! Ističe zadnji zadani rok…

Dulist

‘Jednom Grof – uvijek Grof’: Održana skupština specijalne jedinice, predsjednik Nikica Lazarević

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija