Aktualno

Muratti se predomislila

Predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti u dopisu kojeg je 23. svibnja uputila Ministarstvu uprave zatražila je obustavu upisa v.d. upravitelja Zaklade Blaga djela Klarija Šobera.

U obrazloženju Muratti je istaknula kako je u međuvremenu Gradsko vijeće „razrješilo i imenovalo Upravno vijeće Zaklade“ te da je ona od novog saziva Upravnog vijeća Zaklade zatražila da u što kraćem roku predloži novog upravitelja Zaklade, kako bi isti mogao biti imenovan već na idućoj sjednici Gradskog vijeća najavljenoj za početak lipnja.

Istog dana iz Ministarstva je stigao odgovor u kojem se nigdje ne spominje da će, prema pridošloj preporuci, obustaviti upis, već se samo ističe kako, prema njihovom shvaćanju Zakona o zakladama i fundacijama, Ministarstvo ne može donijeti rješenje o razrješenju ili imenovanju članova Upravnog vijeća Zaklade.

Opširnije čitajte u novom broju duLista kojeg od srijede ujutro možete naći na kioscima.

Pročitajte još

CHEF MARIJO CURIĆ ZA DULIST ‘Mislim da će nakon pandemije posjetitelji još dublje poštovati našu industriju’

Iva Dedo

PROMET ZRAČNIH LUKA Dubrovnik je ovog vikenda bio povezan sa sedam međunarodnih destinacija

Dulist

Psihologinja Nanda Kalafatović: OK je ne biti OK u ovakvoj situaciji

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija