Vaše vijesti

MORE NIJE KONTEJNER ‘Ljudsko smeće’ baca svoje smeće u more jer je njemu i more smeće!’

MORE NIJE KONTEJNER 'Ljudsko smeće' baca svoje smeće u more jer je njemu i more smeće!'

Šetamo sinoć ja i prijatelj šetnicom Nika i Meda Pucića kad ono 10 metara ispred nas proleti nešto i zabije se u malu maslinu koja raste ispod ulaza na broju Nika i Meda Pucića 7. I dobro kontam ajde večer je, poć ću pokupit ujutro neki kreten možda je i popio ko zna… Šetamo ja danas i pokupim pelenu i zabijem je smradu u vrata da počisti svoje smeće, jer more nije kontejner i slučajno sam zavirio doli prema stijenama… – piše naš sugrađanin Hrvoje Margaretić na svom Facebook profilu.

Prenosimo njegovu objavu i ujedno apeliramo na naše sugrađane da se prestanu ponašati kao da ne pripadaju ovom gradu i kao da će njihovo smeće ‘čudesno iščeznuti’!

… Dakle na stijenama jedno cca 10 vreća smeća punih smeća što LJUDSKO SMEĆE NA BROJU NIKA I MEDA PUCIĆA 7 živi… Puno pelena, pojedenih konzervi, otpadaka od hrane i raznog drugog smeća.

Pokupim koliko sam mogo i bacim u pravi kontejner, A OVOM SMEĆU KOJE ŽIVI NA TOJ ADRESI preporučam da promptno pođe i pokupi ostatak svog smeća inače će imati grdnih problema. Bez obzira na sve ide ti prijava komunalnim redarima – među ostalim piše ljutiti sugrađanin.

Da sumiram, na adresi Nika i Meda Pucića 7, živi Smeće koje baca svoje smeće u more jer je njemu i more smeće, pa samo da znaš meni nije! Možda je i neki smećarski gost da me se ne shvati krivo, ali tvoj gost tvoj problem! – ljutito zaključuje naš savjesni sugrađanin.

 

 

Pročitajte još

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist

MOST DUBROVNIK ‘Zbog čega se izlijeva kanalizacija i zagađuje Rijeku dubrovačku?’

Dulist