Sport

MEMORIJAL ‘HANŽEK’ Dubrovačke atletičarke u Zagrebu!

Memorijal Hanžek

U utorak, 2. rujna na stadionu Mladosti održat će se 64. izdanja popularnog “Hanžeka”. Osim ponajboljih svjetskih atletičara nastupit će i dubrovačke atletičarke kao i dubrovački osnovnoškolci koji su se nakon održanih kvalifikacija u Splitu, 21. svibnja, plasirali u finale te na taj način osigurali nastup na Hanžekovićevom memorijalu.

Iz Atletskog kluba Dubrovnik na Hanžekovićevom memorijalu nastupit će Rebecca Beazkoetxea Radić (6. razred) i to u utrci na 60 metara i u skoku u dalj. Rebecci Beazkoetxea Radić ovo je druga godina nastupa na memorijalu.
Anđela – Gabrijela Curić (6. razred) nastupit će u bacanju kugle, Lea Madeško (4. razred) u skoku u dalj i Josipa Habjan (5. razred) u bacanju vortex-a.

Od djece dubrovačkih osnovnih škola koja su se plasirala u finale nastupit će Krisia Prkačin (5. razred) bacanje vortex-a, Mihaela Zadro (6. razred) kugla (2kg) i Iva Ursić (7.razred) u bacanju kugle (2 kg).

Hanžekovićev memorijal je međunarodni atletski mitinga koji se održava u Zagrebu još od 1951. godine, a ime je dobio po tragično preminulom zagrebačkom atletičaru i reprezentativcu Borisu Hanžekoviću.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist